Foto: Sabīne Alta
Septembra otrajā pusē jau gluži kā tradīcija dārzkopības entuziastiem kļuvusi pulcēšanās Rudens stādu parādē. Arī šis gads nav izņēmums, un 24. septembrī Bulduru Dārzkopības vidusskolas dārzā notiek vērienīgs pasākums.

Nu jau ikgadējā pasākumā piedalās stādu audzētavas no visas Latvijas plašā klāstā piedāvājot augļu kokus un ogulājus, dekoratīvos kokus un krūmus, kā arī daudzgadīgās puķes un citus stādus. Šis notikums ir ar pievienoto vērtību, jo reizē ar stādu iegādi, var iegūt ļoti noderīgus padomus no dārzkopības speciālistiem, kas noteikti arī palīdz izvēlēties to piemērotāku augu konkrētajam dārzam.

Dažnedažādi skujeņi, dekoratīvie krūmi, lapu koki, ogu krūmi, ziemcietes, sukulenti, rožu stādi, telpaugi, vīnogu stādi, pavasara sīpolpuķes, kā arī neiztrūkstošie dārza instrumenti un tehnika dārza darbiem šeit iegādājama plašā piedāvājumā.

Ja esi iekārojis arī pats izbaudīt Rudens Stādu parādes labumus, līdz pulksten 16 to var paspēt. Dodies uz Bulduru Dārzkopības vidusskolu – Jūrmalā, Viestura ielā 6. Ieeja bez maksas visai ģimenei, bezmaksas autostāvvieta.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!