Foto: LU Botāniskais dārzs

No 3. septembra līdz 6. septembrim Latvijas Universitātes (LU) Botāniskā dārza Palmu mājas vestibilā notiks sanpauliju, streptokarpu un citu gesneriju dzimtas augu izstāde, "Tavs Dārzs" informēja LU Botāniskā dārza pārstāve Dainuvīte Roginska.

Izstādi varēs aplūkot LU Botāniskā dārza darba laikā, proti, no pulksten 10 līdz pulksten 19. Jāņem vērā, ka, lai apskatītu izstādi, nepieciešams iegādāties LU Botāniskā dārza ieejas biļeti. Šeit vari izlasīt plašāk par biļešu cenām.

Kā stāsta LU Botāniskā dārza pārstāve, izstādē varēs redzēt plašu sanpauliju šķirņu klāstu – dažāda izmēra šķirnes (standarta izmēra, pusminiatūrie un miniatūrie augi), kā arī šķirnes ar visdažādākajiem lapu un ziedu krāsojumiem un formām no Latvijas Kaktusu un citu sukulentu biedrības sanpauliju audzēšanas ekspertu kolekcijām. Tāpat izstādes laikā interesentiem būs iespēja konsultēties par augu kopšanu ar zinošiem sanpauliju audzētājiem, kā arī nelielos daudzumos augus iegādāties.

Foto: LU Botāniskais dārzs

LU Botāniskā dārza pārstāvji aicina apmeklētājus ievērot valstī spēkā esošos noteikumus par pulcēšanos un publiskajiem pasākumiem, tajā skaitā arī lejupielādēt un lietot "Apturi Covid" lietotni.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!