Foto: DELFI

Rudens gadatirdziņi ir lieliska vieta, kur iegādāties stādus, un dažādus smukumus dārzam varēs iegādāties arī sestdien, 9. oktobrī, Nacionālajā botāniskajā dārzā (NBD) Salaspilī, kur notiks gadatirgus "Ražas svētki".

Andele NBD notiks no pulksten 8 līdz 14. Gadatirgus apmeklējumam nepieciešams iegādāties standarta ieejas biļeti NBD. Ieejas biļetes jāiegādājas arī Salaspils iedzīvotājiem. Šeit vari lasīt plašāk par biļešu cenām.

Tirdziņā varēs iegādāties ne tikai stādus, bet arī amatnieku un mājražotāju darinājumus. Tāpat NBD informē, ka būs arī telpaugu andele, kurā varēs iegādāties dažāda lieluma telpaugus. Jāņem vērā, ka telpaugu skaits ir ierobežots! Portāls "Māja&Dārzs" aicina tirdziņā ierasties jau no paša rīta, jo, iespējams, pēcpusdienā vairs nevarēs iegādāties kāroto. Starp citu – augu katalogu var aplūkot šeit. Telpaugu tirgošanās notiks oranžērijas ziemeļu sānā, pie paceļamajiem vārtiem (būs izliktas norādes).

Kā liecina informācija NBD mājaslapā, šis ir pēdējais gadatirgus NBD. Nākamie gadatirdziņi notiks nākamā gada pavasarī.

Ja nepaspēj uz tirdziņu NBD, tad nebēdā, jo augus var iegādāties arī darba dienās! Kā vēsta informācija NBD mājaslapā, augus darba dienās iespējams iegādāties no dārza nodaļu speciālistiem, iepriekš ar tiem sazvanoties. NBD piedāvājumā ir dekoratīvie koki un krūmi, rozes, ogulāji, viengadīgās puķes un telpaugi. Šeit vari aplūkot augu katalogu, kā arī kontaktinformāciju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!