Foto: Shutterstock
Līdz ar jaunā gada sagaidīšanu vairums no mums gaida arī jaunus notikumus un pavērsienus dzīvē. Vieniem plānots pārvākties, citi vēlas veikt kādus remontdarbus, bet, ja neesi pārliecināts par to, ko un kad labāk darīt, vai arī vienkārši vēlies uzzināt, kādiem mājas darbiem šis gads tev būs piemērots, iepazīsties ar astroloģu Aijas Austrumas un Ivetas Laicenas prognozēm.

Astroloģes min, ka nav tādu zīmju, kam būtu apzināti jāizvairās no remontdarbiem vai dārza labiekārtošanas šogad, taču dažiem zvaigžņu karte rāda diezgan konkrētus novirzienus mājas dzīvē.

Astroloģe Aija Austruma atklāj, ka 2016. gadā Jupiters līdz pat rudenim ''staigās'' pa čaklo, prasmīgo un kārtīgo Jaunavas zīmi, visādos veidos atbalstot un veicinot lauksaimniecību, apkārtējās un dzīvojamās vides sakārtošanu. Astroloģe Iveta Laicena uzsver, ka atbalsta plecs šogad tiks garantēts tiem, kas savu enerģiju virzīs uz saimniecisko un ekonomisko izaugsmi.

Septembrī, kad Jupiters iesoļos Svaru zīmē, kurai vairāk interesē nevis praktiskas, bet tieši skaistas, gaumīgas un harmoniskas lietas, noteikti būs, kur izvērsties gan interjera dizaineriem, gan ainavu arhitektiem un dārzniekiem, tāpēc šajā laikā šo nozaru pārstāvjiem patiesi vērts ļauties savai sirdslietai.

Kopumā uz visiem var attiecināt to, ka šis gads ir ļoti labvēlīgs tieši dārzu un pagalmu iekopšanai, šiem darbiem vērts pievērsties pilnīgi visiem, tāpēc varam jau laikus sākt plānot un domāt, ko pavasarī sēt un stādīt.

Auns

Foto: Shutterstock

Auniem šis gads iezīmējas ar aktīviem mājas darbiem ārpus pilsētas – lauku mājās, dārza dobēs un vagās, tāpēc šīs zīmes pārstāvji noteikti var pievērsties dārza labiekārtošanai vai radošām pārmaiņām jau esošajā dārzā. Katrai darbībai ir savas nenovēršamas sekas, tāpēc, pirms uzsākt spontānus pārkārtošanas vai remontdarbus, Auniem ieteicams apsēsties, padomāt vai, vēl labāk - aprunāties ar savu dzīvesbiedru vai tuviem draugiem. Kā enerģiskam līderim un sabiedrības dvēselei Aunam nebūs problēmu noorganizēt karnevāla ballīti, kur viesi ar lielu aizrautību iesaistīsies krāsotāju, līmētāju, ārā nesēju un mēbeļu skrūvētāju lomās.

Gada ieteikums - pirms nes mājās kaut ko jaunu, atbrīvo tam vietu!

Vērsis

Foto: Shutterstock

Vērši ir izcili mājas saimnieki, tāpēc remontu vai pārkārtošanu vislabāk sākt ar virtuvi, arī liels, stabils galds būs apsveicams pirkums. Droši aiciniet ciemos draugus, izmēģiniet jaunas receptes, un pateicīgie gardumu baudītāji ne tikai palīdzēs uzkopšanas, krāsošanas un pārbūves darbos, bet, ļoti iespējams, arī pačukstēs kādu labu padomu un sekmēs jauna, ērtāka un izdevīgāka majokļa iegādi.

Gada ieteikums - pārbaudīt savus skapju un kumodes plauktiņus, vai tur nemētājas trīs vienādas pannas un aizkaru krājumi 10 gadiem. Vēršiem šis gads ir ļoti veiksmīgs un ražīgs zemes kopšanas darbiem.

Dvīņi

Foto: Shutterstock

Dvīņu mājoklī, lai cik mazs tas būtu, vienmēr ir daudz gaismas un plašuma sajūta. Kustīgais, atraktīvais Dvīnis ātri reaģēs uz gaisā virmojošo pārkārtošanās vēlmi, sapirks jaunus aizkarus, tapetes un… noliks savā kambarītī pie jau esošajām mantām.

Gada ieteikums - ja esi uzsācis darbu, pabeidz to! Tas attiecas arī uz tiem darbiem, kas aizsākti pirms diviem, trim un pieciem gadiem - ir pienācis laiks!

Vēzis

Foto: Shutterstock

2016. gads ir piemērots laiks mājokļa labiekārtošanai Vēža zīmes pārstāvjiem.

Gada ieteikums - māju, tuvo vidi uzturēt maksimālā kārtībā, atbrīvot no fiziskajām un emocionālajām atmiņām, bez žēlastības izmetot vēl kopš bērnudārza izlaiduma saglabātās mantiņas, kas jau gadiem stāv apputējušas stūrī.

Lauva

Foto: Shutterstock

Lauva visus darbus veiks vienatnē, jo nevienam nav ļauts redzēt zvēru karaļa noliktavu un veļas grozu. Tikai uz košākas vai siltākas krāsas aizkaru pielikšanu droši var aicināt ciemos radus un draugus.

Jaunava

Foto: Shutterstock

Jaunavām šis gads nesīs lielas pārmaiņas, kas saistītas ar dzīvesvietu, jo var nākties pieņemt nopietnus lēmumus. Jaunavām šis gads ir īpaši labvēlīgs mājas būvniecībai un remontdarbiem. Būt valdniekam ir grūts darbs, tāpēc apbalvojiet sevi ar jaunu, plašu gultu, ērtu matraci, labu atpūtas krēslu - jūs to esat pelnījuši.

Svari

Foto: Shutterstock

Šis ir gads, kad mājoklis un tuvā vide ir pelnījusi atjaunināšanu. Septembrī Svari kāps pasaules valdnieka tronī, tāpēc laiks sagatavot atbilstošu mītni. Kāds skaists mākslas priekšmets dzīvesvietas interjeram nāks tikai par labu. Galvenais, lai ārējās darbības harmoniski rezonētu ar iekšējām sajūtām.

Skorpions

Foto: Shutterstock

Skorpioniem gaidāmas nopietnas pārmaiņas mājas dzīvē. Daži varētu mainīt dzīves vietu - kāds pārvāksies uz sen ilgotu plašu mājvietu, kāds cits - uz mazāku, ekonomiskāku. Gaidāmas krasas pārmaiņas ar nopietnu vērtību skalas pārvērtēšanu.

Gada ieteikums - pirms uzsākat reformas, nodefinējiet sev, kas ir jūsu mājoklis, kur sākas un beidzas tā robežas - dzīvoklis, māja, iela, kvartāls utt.

Strēlnieks

Foto: Shutterstock

Par Strēlniekiem lielais skolotājs un priekšā sacītājs Saturns parūpēsies, tiesa, visai savdabīgā veidā - lai tie nespertu nevajadzīgus soļus, neietu neceļos, neiesāktu desmit darbus vienlaikus. Iluziorie sapņi izgāzīsies, savukārt, ja būs izvirzīts mērķis, Saturns parūpēsies gan par atslēdzinieku un santehniķu, gan remontmateriālu piegādi.

Mežāzis

Foto: Shutterstock

Mežāžiem būs ciešas attiecības ar savu zemapziņu, tāpēc būtu labi iekārtot kādu meditācijas stūrīti - skaisti svečturi, smaržīgs vīraks vai askētiskajam interjeram piedota romantiska odziņa ielīksmos noskaņu mājās.

Ūdensvīrs

Foto: Shutterstock

Ja esat ilgstoši lūkojuši pēc jaunas mājvietas vai kāda lielāka interjera priekšmeta – šis ir īstais laiks, bet noteikti bez ātro kredītu un citu apšaubāmu naudas solītāju dāsnās rokas.

Zivis

Foto: Shutterstock

Zilā krāsa ir jūsējā, tāpēc, ja gribas pārmaiņas, vannasistaba būs īstā vieta radošuma izpausmēm, turklāt gala rezultāts noteikts sniegs gandarījumu. Šis būs gads, kad vajadzētu pateikties savam mājoklim, atsvaidzinot to - pārkrāsot sienas, iegādāties jaunas mēbeles, izmainīt esošo interjeru vai iegūt jaunu noskaņu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!