Foto: Privātais arhīvs
Jauno dārza sezonu gaidot, šonedēļ portāls "Delfi" aicina ikvienu iedvesmot sevi un citus jaunām un svaigām idejām, kā veidot savu dārzu.

Lasītāji aicināti parādīt savu skaistāko dārza stūrīti (tā var būt gan interesanta puķu dobe, gan neparasts sakņu dārza risinājums, gan krāšņs balkona vai terases dārzs, gan garšaugu "dobīte" uz palodzes - nama saimnieku lepnums no iepriekšējām dārza darbu sezonām) un iedvesmot citus dārza brīnumu radīšanā!

Atgādinām, ka savu fotogrāfijas un īsu aprakstu par attēlā redzamo jāsūta uz e-pastu maja@delfi.lv ar norādi "Konkursam" līdz 27.martam. 28.martā no visiem, kas būs pieteikušies konkursam, izlozes kārtībā noteiksim četrus veiksminiekus, kuri saņems noderīgas un ērtas "Fiskars" dārza grieznes!

 Ergonomiskās Fiskars PowerGear™ dārza grieznes ir domātas visu vecumu dārzniekiem. Dārza grieznēm ir unikāls, rotējošs rokturis, kas neļaus rokām nogurt griešanas laikā. Fiksētais rokturis atbalsta dabisko rokas atvēršanas un saspiešanas kustību, tādējādi, veicot griezumu, visu pirkstu spēks tiek pielietots optimāli.

Griežņu rokturi izgatavoti no īpaši izturīga un viegla FiberComp™ materiāla, unikāls rotējošais roktura mehānisms ļauj izmantot visus pirkstus vienlaicīgi, nodrošinot maksimālu spēku ar mazāku piepūli. Griežņu asmeņi ir pārklāti ar nelīpošu PTFE materiālu un izgatavoti no īpaši cieta pretkorozijas tērauda, nodrošinot gludāku griezumu, vieglāku tīrīšanu un arī ilgāku darbarīka mūžu. Fiskars filozofija - visus darbus, pat visvienkāršākos, var paveikt labāk un gudrāk, lai darbs dārzā kļūtu vieglāks, efektīvāks un baudāmāks, kādai patiesībā jābūt dārzkopībai.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!