Foto: Privātais arhīvs
Lai gan lielākoties ierasts vannu redzēt pēc nosaukuma atbilstošajā telpā – vannasistabā, reizēm tā "iekārtojas" pavisam citur, piemēram, virtuvē! Lūk, stilīgs mājoklis Daugavas stadiona apkaimē, kas pieķer uzmanību ar savu neparasto vienkāršību.

Pats saimnieks Artūrs mājoklī nodzīvoja divus gadus un šo laiku atceras ar vislabākajām atmiņām. Izveidojot ģimeni, parādījusies nepieciešamība pārvākties. "Sākotnēji šis bija "airbnb" dzīvoklis, un tieši vanna virtuvē raisīja vislielāko potenciālo ciemiņu interesi," tā Artūrs. Taujāts par neparasto vannas atrašanās vietu, vīrietis uzsver, ka senos laikos visa rosība norisinājusies tieši virtuvē – veļas mazgāšana, ūdens sildīšana vecajās krāsnīs un arī pati mazgāšanās.

Skaidrības labad gan jāpiebilst, ka padomāts arī par vannas "noslēpšanu" – šim mērķis veiksmīgi kalpo baltie aizkari. Tāpat noslēpta virtuvē ir arī veļasmašīna, kas atrodama zem ledusskapja, aiz viena no skapīšu durvīm. Šis ir labs risinājums mājokļos, kuros atsevišķa rūme nepieciešamajai elektroierīcei vannasistabā nav.

Dzīvoklis atrodas piektajā stāvā. Papildus vannai virtuvē, vēl uzmanību piesaistošas ir koka durvis un grīda, kas viscaur dzīvoklī ietur vienojošu stilu. Kā odziņas kalpo dizaina gaismekļi, kas katrā telpā ir atšķirīgi. Starp citu, guļamistabā esošais klubkrēsls dizaina ziņā saskan gan ar spilveniem, gan arī lampas abažūru.

Šajā mājoklī dominē vienkāršība, kas papildināta ar vairākiem gaumīgiem akcentiem. Lūk, zemāk iespējams šim mājoklim durvis pavērt vēl plašāk!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!