Foto: Publicitātes foto
Ja dzīvoklis atrodas ēkas pēdējā stāvā, augstie griesti bieži vien dod iespēju izveidot vēl vienu stāvu. Šoreiz pavērsim durvis kādam modernam divlīmeņu mājoklim Iļģuciemā, ko iekārtojusi pati dzīvokļa saimniece.

Kā portālam "Tava Māja" skaidrojusi "Imperio Estate Latvia" aģente Karīna Matvejeva, divlīmeņu četristabu dzīvokli raksturo nepilnus piecus metrus augsti griesti, kā arī gaišs un mājīgs interjers. Viena no mājokļa "odziņām" ir plašie logi, kas aizņem teju veselu mājvietas sienu. Ņemot vērā, ka dzīvoklis atrodas Iļģuciemā, tur iespējams vērot ne tikai saulrietus, bet arī skatīt lidmašīnu pacelšanos un nolaišanos.

Dzīvoklis paslēpies aiz ķieģeļotas "hruščovkas" fasādes. Tam ir trīs guļamistabas, viesistaba, kas apvienota ar virtuvi un ēdamzonu, kā arī vannasistaba, divas tualetes un neliela palīgtelpa. Mājīgumu telpās ienes ne tikai dažādu dizainu gaismekļi, bet arī sienu apdare un gleznas, kas atrodamas teju visās istabās.

Četristabu mājoklis atrodas ēkas pēdējā – sestajā stāvā, un tas ir 108 kvadrātmetrus liels. Matvejeva stāsta, ka dzīvoklī ir ozolkoka dēļu grīdas, bet kopumā tas ieturēts maigos toņos, radot omulīgu gaisotni. Tāpat neatņemama interjera sastāvdaļa ir krāsns, kas kalpo ne tikai praktiskiem nolūkiem, bet arī kā stilīgs dizaina elements. Dzīvokļa mēbelēs, gaismekļos un citos elementos mijas pelēkais, baltais un dzeltenais, radot skandināviski mierīgu, bet tajā pašā laikā modernu noskaņu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!