Foto: Publicitātes foto
Ir tādi dzīvokļi, kurus aplūkojot, grūti noticēt, ka apartamenti paredzēti dzīvošanai. Tā vien šķiet, ka telpas ir kā pils vai muzejs, kuras var aplūkot tikai ar acīm. To var attiecināt arī uz dzīvokli Rīgas centrā, Elizabetes ielā, kura interjers ir kā itāļu mākslas darbs.

Ar grezno mājokli portālu "Māja&Dārzs" iepazīstina "Aver" nekustamo īpašumu aģents Oskars Pelnēns, kurš uzsver – šis nekustamais īpašums Rīgas klusajā centrā ir kā mākslas darbs. "Šis dzīvoklis rada ļoti patīkamu un bagātīgu enerģiju. Visi, kas ir bijuši šinī dzīvoklī, spējot izdvest tikai vienu: "Wow!"," stāsta nekustamo īpašumu aģents. "Dzīvoklis ir pilns ar dažādām detaļām, ko vienā apskates laikā nav iespējams saskatīt un izbaudīt, tas ir kā mākslas darbs, uz kuru skatoties no dažādiem rakursiem, var saskatīt atšķirīgas burvības."

Kā informē Pelnēns, šis dzīvoklis ir 220 kvadrātmetrus liels, un to var iegādāties par 2,2 miljoniem eiro. Tajā ir trīs guļamistabas, katrai no tām ir arī savs sanitārais mezgls, kā arī garderobes telpa. Mājoklī iekārtots arī darba kabinets, kā arī plaša viesistaba, ēdamzāle un virtuve, it visā interjerā valda itāļu stila vēsmas.

Foto: Publicitātes foto

Nekustamo īpašumu aģents uzsver, ka dzīvokļa tapšanas stāsts ir ļoti interesants. Kad dizainere vaicājusi īpašniecei: "Ko jūs vēlētos redzēt šajā īpašumā?", viņa atbildēja: "Man ļoti patīk "Hotel de Paris Monte Carlo", ļoti gribētu redzēt ko līdzīgu, bet savu!''

Gada laikā dzīvoklis pārvērsts par greznu mājokli ar izsmalcinātām mēbelēm. "Ar lepnumu var atzīt, ka šāds dzīvoklis ir tikai viens visā pasaulē," uzsver Pelnēns. Viņš stāsta, ka speciālisti trīs mēnešus darbojušies ar viesistabas griestiem, tāpat arī krietnu laiku aizņēmuši sienu gleznojumi. "Sienas šinī dzīvoklī ir māksla tiešā vārda nozīmē, uz vienas no sienām ir attēlota viena no pasaulē vecākām pilsētām – Palmīra, kas ir mākslinieka roku darbs. Arī citās istabās attēlotie zīmējumi ir roku darbs, kas ir veidots uz zīdpapīra un tējas koka papīra," tā nekustamo īpašumu aģents. Lielākoties dzīvoklī izmantoti Itālijā ražoti apdares materiāli, piemēram, sienas paneļi, durvis, vizuālie elementi u.c.

Foto: Publicitātes foto

"Protams, elegance dzīvoklī ir sastopama pilnīgi visur, bet nevajag piemirst arī par ērtībām," tā nekustamo īpašumu aģents. Viņš uzteic gudrās mājas sistēmu, kas mājoklī nodrošina komfortu.

Foto ieskats aristokrātiskajā dzīvoklī:

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!