Foto: Vida Press
Ar harizmu un labskanīgu balsi apveltītais amerikāņu dziedātājs Bruno Mars šobrīd slavas mirkli bauda, pateicoties iespaidīgajam mājoklim, ko mūziķis nupat iegādājies par 6,5 miljoniem ASV dolāru, vēsta "All Over Press".

Lai arī Bruno Mars, īstajā vārdā Pīters Džīns Ernandess, nevarētu sūdzēties par atpazīstamību visā pasaulē, nu uzmanību ir pievērsis ne tikai ar muzikālajām gaitām, bet arī jaunu pirkumu Ziemassvētkos. 

Dziedātāja 6,5 miljonu vērtais mājoklis atrodas ASV, Fryman Canyon kalnu apvidū, tāpēc par baudpilniem skatiem apkārt nevarētu sūdzēties. Vairāk kā 800 kvadrātmetru ietilpīgajā mājoklī atrodas septiņas guļamistabas, astoņas vannas istabas un garāža sešiem automobiļiem, taču, tā kā Bruno Mars labprāt uzņem pie sevis draugus un radus, tad mājoklī ir arī vairākas bērnu istabas un neliela virtuve viesiem. 

Rūpējoties par savu veselību, dziedātāja mājoklī ir ierīkots milzīgs baseins, SPA zona, vieta sporta aktivitātēm, taču gastronomiskus piedzīvojumus mūziķis bauda atvērtā tipa virtuvē un grila terasē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!