Foto: Vida Press

Šobrīd par populārāko personu Eiropā noteikti uzskatāma starptautiskā dziesmu konkursa Eirovīzija 2014 uzvarētāja Končita Vursta (attēlā), par kuras triumfu muzikālajā sacensībā vēl aizvien nerimst diskusijas.

Jau vēstīts, ka Končita patiesībā ir 25 gadus vecs puisis vārdā Toms Noirvits, kurš pirms aptuveni trīs gadiem nolēma uzstāties kā dāma, iespējams, toreiz vēl nenojaušot, ka reiz par viņu runās visa Eiropa.

Končita savā dzimtajā valstī Austrijā jau labu laiku iemantojusi lielu popularitāti un acīmredzot guvusi arī materiālu labklājību - to apliecina smalkais dzīvoklis Vīnē, kur "bārdainā desiņa" mitinās kopā ar savu draugu Žaku Patriaku.

Savu ceļu uz slavu Toms vēl kā puisis sāka 2006. gadā, piedaloties Austrijas talantu šovā Starmania, kurā ieguva otro vietu. 

Pēc šī sasnieguma viņš uz laiku noklusa, lai 2011. gadā atgrieztos jau kā bārdainā sieviete - Končita startēja šovā Die Große Chance, 2012. gadā izmēģināja spēkus Eirovīzijas nacionālajā atlasē, palika otrais, bet atkārtotajā mēģinājuma viss izdevās, un šogad par viņu uzzināja visa pasaule.

Pēc uzvaras Eirovīzijā Končita nenogurstoši intervijās skaidro, ka viņa nav transeksuālis, bet gan vīrietis, kuram vienkārši patīk valkāt sieviešu kleitas.

Par savu seksuālo orientāciju Toms komentārus nav sniedzis, bet Končitai ir pašai sava leģenda - viņa dzīvo kopā ar franču izcelsmes laulāto draugu Žaku.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!