Foto: Publicitātes foto
Laiks iet un viss mainās – to var attiecināt arī uz šo namu Mežaparkā, kas laika gaitā mainījusi ne tikai saimniekus, bet arī izskatu. Dodamies skatīties!

Ģimenes mājai, kas atrodas Mežaparkā, ir ļoti daudzveidīga un interesanta vēsture. Tā celta 1936. gadā un bijusi Žaņa Celma ģimenes māja, vēstīts "Zudusilatvija.lv". "Tā ir sava stila izcilākais šedevrs, kas aprakstīta arhitektūras vēstures grāmatās par Mežaparku. PSRS laikos tā tika izmantota kā valdības rezidence un līdz 1960. gadiem tur dzīvoja lielākie valsts vīri, piemēram, Augusts Kirhenšteins," portālam "Māja&Dārzs" atklāja "Imperio" pārstāve Agita Matule.

Jaunākajos Latvijas laikos deviņdesmito gadu sākumā māja tika izīrēta šūšanas un skaistumkopšanas pakalpojumu salonam "Burda". Kopš "Burdas" laikiem māja ir pilnībā pārbūvēta – ar jaunām komunikācijām, kāpnēm, dārza iekārtojumu un garāžu. 2015. gadā māja tika pilnībā renovēta un no šī laika tikusi izīrēta vēstniecībām un uzņēmējiem, stāsta Matule.

Mūra mājas kopējā platība 410 kvadrātmetru, un, tajā viesojoties, kaut tikai virtuāli, vērts pievērst uzmanību lielajiem logiem. Ēkai ir trīs stāvi, kur pirmajā ir halle, virtuve, kabinets, viesistaba ar verandu, kurā ir kamīns un izeja uz dārzu, liels skapis, tualete un garāža. Arī otrajā stāvā ir halle, kuru papildina saimnieku guļamistaba ar privāto vannasistabu, vēl viena guļamistaba, vannasistaba un mazā istaba.

No trešā stāva paveras burvīgs skats uz apkārtni, kā arī telpu, kurā ir 13 logi! Tāpat šajā stāvā ir arī izeja uz jumta terasi.

Šobrīd īpašums ir jauna saimnieka meklējumos. Vairāk par to lasi šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!