Foto: DELFI.EE/ KINNISVARA24.EE / LUVIKINNISVARA
Nereti mājas no ārpuses izskatās necili, bet patiesībā to iekšpusē slēpj īstas pērles, un viens no šādiem piemēriem atrodas arī Tallinā. Padomju laika mājā ir skaists un stilīgs dzīvoklis, kurā valda mūsdienīgas vēsmas.

Kā vēsta kaimiņzemes portāla "Delfi.ee" sadaļa "Moodnekodu", šis dzīvoklis ir lielisks pierādījums tam, ka mūsdienīgu dzīvesvietu var iekārtot ne tikai jauno projektu mājās.

Atsaucoties uz nekustamo īpašumu kompāniju "Kinnisvara24.ee", portāls ziņo, ka dzīvoklis ir pavisam neliels – vien 45 kvadrātmetri. Šajā mājoklī īstenots gudrs un veiksmīgs plānojums – tas nekas, ka dzīvoklis ir neliels, bet tas iekārtots tā, ka telpa nešķiet pārbāzta ar mēbelēm. Šajā divistabu dzīvoklī vieta ir atvēlēta arī garderobes telpai, turklāt padomāts arī par darba galdu.

Mājoklī valda gaišie toņi, bet skaistu akcentu telpās piešķir gan mākslas darbi, gan arī dzeltenais dīvāns viesistabā un gaismas ķermeņi. Portāls arī atzīmē, ka arī koka grīda ir ieguvusi jaunu elpu – tā tagad ir pārkrāsota baltā krāsā.

Kā izskatās dzīvoklī, lūko galerijā zemāk!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!