Foto: Vida Press

Aktieris Metjū Perijs, kurš vasaras sākumā paziņoja par šķiršanos no līgavas, savā dzīvē nolēmis ieviest vēl kādas pārmaiņas. Deviņdesmito gadu kulta seriāla "Draugi" zvaigzne ne tikai pārdevis piekrastes māju saulainajā Malibu, bet arī atvadās no 40. stāva dzīvokļa Losandželosā, kurā šodien pa atslēgas caurumu iemetīsim aci arī mēs.

Perijs dzīvokli par 20 miljoniem ASV dolāru (16,5 miljoni eiro) iegādājās 2017. gadā. Ņemot vērā, ka pēc iegādes aptuveni 830 kvadrātmetru lielais mājoklis piedzīvoja ievērojamus remontdarbus, maza ticamība, ka pēc pārdošanas par 21,6 miljoniem ASV dolāru (aptuveni 17,8 miljoni eiro) aktieris papildinājis sava maciņa biezumu, raksta "Dirt".

Šī dzīvojamā telpa, kurā ir četras guļamistabas un 6,5 vannasistabas, apvieno mūsdienīgo ar klasisko. Kamēr dzīvokļa īpašnieks bija Perijs, tā renovācijas un atjaunošanas darbus vadījis arhitekts Skots Džoiss un interjera dizainere LM Pagano. Komplektā ar īpašuma četrām terasēm nāk arī apburošas apkārtnes ainavas – sākot no Losandželosas centra un Santamonikas kalniem, beidzot ar skatu uz Kluso okeānu.

Runājot par citām dzīvokļa ekstrām, lai baudītu kino mākslu, jaunajam saimniekam vairs pat nevajadzēs iziet no mājas – viņš kinolentes varēs skatīties savā greznajā, modernajā kinoteātrī, kurā, ja gribēs, būs vienīgais skatītājs. Savukārt dzīvojamo telpu papildina divi kamīni, pie kuriem pēcāk varēs sasēsties visi 25 viesi, kuriem pietiek krēslu ēdamistabā. Nenoliedzami, nevar nepieminēt arī šiko virtuvi, kas ar plašo rūmi un modernajām ierīcēm daudziem pavāriem varētu būt sapņa piepildījums.

Starp citu, kamīnam, kā jau klasiskam mājīguma radītājam, vieta atrasta arī vienā no guļamistabām. Šo telpu papildina garderobes un lielizmēra logi, pa kuriem iespējams vērot zvaigžņotās debesis.

Kā ierasts, šāda tipa projektos tiek piedāvāti arī papildu bonusi iemītniekiem (par atsevišķu mēnešmaksu). Starp tiem izceļams diennakti rīcībā esošs sulainis, baseins ar atpūtas stūrīšiem, vīna pagrabs, sporta zāle, bibliotēka, restorāns, botāniskais dārzs pastaigām un vēl, un vēl.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!