Foto: Vida Press
Tagad slavenā dziedātāja Adele vārdu "hello" varēs veltīt savam jaunajam mājoklim – viņa nupat iegādājusies iespaidīgu sapņu māju Beverlihilzā, ASV. Bruģētais iebraucamais ceļš aiz automātiskajiem vārtiem paslēpis omulīga izskata vienkāršu bēšas krāsas namu. Tomēr tā ir tikai ārpuse – visa spozme slēpjas aiz mājas un tās durvīm.
Foto: Vida Press

Dziedātājai māja izmaksājusi 9,5 miljonus ASV dolāru (aptuveni 8,6 miljoni eiro) un Adele par saviem kaimiņiem varēs saukt daudzas citas Holivudas zvaigznes, norāda "Vida Press". Māja atrodas dzīvojamā rajonā, kas ir slēgts nelūgtiem viesiem un to dienu un nakti apsargā. Mājas iekšienē ir divstāvīgs foajē, kas ved uz divām viesistabām. Tajā, protams, ir arī vairākas guļamistabas un vannasistabas.

Foto: Vida Press

Kopējā mājas platība sasniedz 612 kvadrātmetrus. Tās interjers ir izteikti gaišs, ar burvīgu mansarda stāva atpūtas zonu un salas tipa virtuvi. Bet 1580 kvadrātmetrus lielā īpašuma pagalmā atrodas skaists baseins, kurā veldzēties pēc karstās dienas, kā arī namiņš kokā, kurā rotaļāties bērniem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!