Foto: Edgars Blumbergs
Šikākie dzīvokļi ir ne tikai Jūrmalā, bet arī Rīgā, un dzīvoklis ēkā "Zundas pasāža" ir viens no tiem. Klavieres, itāļu zīmolu mēbeles, divas vannasistabas, apzaļumota terase ir tikai daži atslēgas vārdi tam, kāpēc dzīvokļa cena ir 550 tūkstoši eiro.

Šis dzīvoklis atrodas industriālā stilā celtajā projektā "Zunda pasāža", kuru atklāja 2006. gadā.

Kā portālam "Māja&Dārzs" stāsta nekustamo īpašumu aģentūras "Big Bang Realty" pārstāvis Oskars Zariņš, greznais dzīvoklis aizņem 165,3 kvadrātmetru platību, tajā ir divas vannasistabas un divas guļamistabas, priekšnams, darba kabinets, viesistaba, kura apvienota ar virtuves zonu, kā arī plaša un apzaļumota terase. Viņš izceļ dzīvokļa dizainu, jo mēbeles izvēlētas no izsmalcinātiem Itālijas un Spānijas zīmoliem.

Šajā dzīvoklī nevar redzēt mūsdienās tik ļoti ierasto un atturīgo Skandināvu stilu, kurā reti kad tiek izmantotas košas krāsas, piemēram, sarkana vai oranža, bet tā vietā ir ieturēta klasika ar baltiem, pelēkiem vai melniem toņiem. Šeit ir pilnīgs pretstats – masīvas un senatnīgas mēbeles, piesātinātas krāsas, kā arī smalkas detaļas, kas atbalsojas aksesuāros, piemēram, ziedu rakstiem aizkaros un spilvenos, smalkajās servīzēs, gaismekļos u.c.

Vai spēj iedomāties sevi dzīvojam šādā dzīvoklī?

Foto ieskats dzīvoklī:

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!