Foto: Delfi Dekor/KURG&KORSTEN / KINNISVARA24.EE
Ik pa laikam ielūkojamies skaistos namos citās pasaules valstīs, un šoreiz virtuālā ceļojumā dosimies uz Igauniju, Tallinu, kur kādā vēsturiskā namā brīnišķīgi renovēts četristabu dzīvoklis. Šeit valda ne tikai modernas vēsmas, bet arī kripatiņa pagātnes, jo saglabāti oriģinālie materiāli.

Kā raksta "Delfi Dekor", dzīvoklis atrodas mājā, kas celta 19. gadsimta beigās. Dzīvoklis renovēts, bet tajā pašā laikā telpās saglabāti oriģinālie materiāli, kas kalpo kā lielisks atgādinājums par mājas vēsturi.

Dzīvoklis ir ļoti gaišs un mājīgs, interjeram raksturīgas tīras līnijas. Dzīvokļa apdarē izmantotas ļoti neuzbāzīgas krāsas, kas telpas padara ļoti omulīgas. Virtuvē jūtamas industriālā un skandināvu stila vēsmas. Te ir arī visnotaļ neparasts sienu apdares risinājums – aiz galda ir milzīga noflīzēta siena. Dzīvoklī ir ierīkots arī darbistaba, kas pandēmijas laikā ir ļoti svarīga telpa tiem, kas strādā no mājām. Kā raksturo "Delfi Dekor", šī telpa iekārtota ļoti radoši, bet īpaši izceļamas eksotiskās vēsmas, piemēram, nelielais dekors-statuja ar lauviņu. Dzīvoklī ir ļoti plaša vannasistaba ar lielu logu, caur kuru telpā ieplūst dabiskā gaisma.

Portāls atzīmē, ka vēsturiskās detaļas šajā dzīvoklī var aplūkot ik uz stūra, piemēram, tajā ir atsegtas vecās koka sienas. Pēc renovācijas gan nācies atteikties no vecās grīdas, tās vietā ieklāts ozolkoka parkets. Arī mēbeles izvēlētas, vadoties pēc koka sienu krāsas – tā, lai telpā nebūtu vizuālu "trokšņu", bet viss būtu saskanīgs.

Kā izskatās dzīvoklī – lūko galerijā zemāk!

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!