Foto: Privātais arhīvs
Kad mamma Ieva un meita Beāte iegādājās treileru, kuru vēlējās pārveidot par ceļošanai un atpūtai piemērotu mājiņu uz riteņiem, viņām pat nebija ne jausmas, cik daudz pārsteigumu šis projekts nesīs. Lai gan sākotnēji tika nolemts tikai pārkrāsot skapīšus un nedaudz atsvaidzināt aizvēsturisko interjeru, rezultātā projektā iesaistītajiem nācās to izjaukt teju līdz karkasam, 1992. gada angļu treileru pārvēršot līdz nepazīšanai. Kā atklāj Ieva, šis ekstrēmo pārvērtību projekts realizēts budžeta varianta zīmē, taču tāpat izmaksājis virs sešiem tūkstošiem eiro.


Projekta "Camppiness" ideja Ievas prātā iesakņojās uz palikšanu laikā, kad par to ierunājies dēls, taču ar biznesu tai toreiz nebija pilnībā nekāda sakara. "Tas notika absolūti nejauši. Dēlam pandēmijas laikā radās biznesa ideja – viņi ar draudzeni sāka renovēt treileru izbraukuma ēdināšanas vajadzībām. Vienā brīdī prātā ienāca doma, ka varētu taču arī izremontēt kādu treileri un braukt ar to ekskursijās. Pati pateicu. Un pati sapratu, ka ideja taču ir baigi labā!" atminas Ieva.

Viņa atklāj, ka uzreiz zvanījusi meitai Beātei ar jautājumu, vai viņai ir brīvi finanšu līdzekļi, kurus vēlētos šajā projektā ieguldīt. "Likām kopā, sākām skaitīt, un viss – sapratām, ka pērkam. Ideja bija absolūti nepārdomāta, no rīta ienāca prātā – un vakarā jau nopirkām. Un patiesībā tikai pēc tam sākām domāt, ko esam izdarījušas un kā mēs tālāk ar to treileru rīkosimies," norāda Ieva.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!