7. maijā Bulduru Dārzkopības vidusskola aicina doties uz "Pavasara dārza un stādu svētkiem", kas notiks teju visas dienas garumā no 9.00 līdz 16.00 Bulduru Dārzkopības vidusskolas parkā Viestura ielā 6 Jūrmalā. Svētkos būs iespēja piedalīties paraugdemonstrējumos, kuros Bulduru Dārzkopības vidusskolas pasniedzēji konsultēs par pavasarī dārzos darāmiem darbiem, augu audzēšanu un pavairošanu.

Pasākuma laikā pie vairāk nekā 100 dažādiem amatniekiem, mājražotājiem un stādu audzētājiem būs iespēja iegādāties daudzveidīgu produkciju un iepazīties ar dendroloģiskiem retumiem, kas vairāk nekā simts gadu garumā atraduši paliekošas mājas skolas vēsturiskajā parkā. Gan lieli, gan mazi apmeklētāji varēs piedalīties atraktīvās izklaidēs, piemēram, spēlēt lielgabarīta koka spēles veiklībai un atjautības asināšanai. Mazākie viesi varēs barot trusīšus vai kaziņu un vizināties ponija mugurā.

Pavasara svētku laikā notiks meistarklases un konkursi, dažādas radošās darbnīcas un konsultācijas par dārzos darāmiem darbiem, augu audzēšanu un pavairošanu. Ieeja pasākumā par brīvu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!