Četri neparasti veidi, kā sagatavot garšaugus ziemai
Foto: Shutterstock

Tuvojas vasaras pilnbrieds. Bet pirms tas iestājies, jāpaspēj izdarīt svarīga lieta - jānovāc izaugušie garšaugi un jāsagatavo uzglabāšanai ziemai. "Garšaugi ievācami, kad tie sasnieguši pilnu attīstības posmu - īsi pirms ziedēšanas," padomu dod grāmatas "Dārzeņu uzglabāšana un konservēšana" autori. Tieši tajā brīdī augos ir visvairāk ēterisko eļļu un tie ir aromātiskāki.

close-ad
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Reklāma

Tags

Garšaugi Konservēšana Sarakstu karuselis
Publikācijas saturs vai tās jebkāda apjoma daļa ir aizsargāts autortiesību objekts Autortiesību likuma izpratnē, un tā izmantošana bez izdevēja atļaujas ir aizliegta. Vairāk lasi šeit.

Comment Form