Foto: Publicitātes foto
VELUX jumta logiem ir pieejamas dažādu veidu žalūzijas dažādās krāsās, kas palīdz aizturēt un kontrolēt ienākošās dienas gaismas daudzumu. Populārākās žalūzijas ir ruļļveida un gaismu necaurlaidīgās žalūzijas.

Pavasarī lielai daļai no mums parādās vēlme mainīt un uzlabot savu mājvietu – ienest svaigumu mājās, atbrīvojoties no liekajām mantām vai iegādājoties ko jaunu.

Dienas kļūst garākas, saule logos, jo īpaši jumta logos, iespīd arvien agrāk, biežāk un ilgāk. Šajos brīžos ir gan patīkamie mirkļi, kad vēlamies izbaudīt sauli un gaismu, gan tie brīži, kad gaismas kļūst par daudz.

Kad vēlamies kontrolēt un ierobežot gaismu, talkā parasti nāk aizkari vai žalūzijas.

Arī žalūzijas tāpat kā aizkari ir pieejamas ar dažādām funkcijām.

Gaismu necaurlaidīgās žalūzijas

VELUX gaismu necaurlaidīgās žalūzijas piedāvā gaismu necaurlaidīgu blīvējumu, kas nodrošina pilnīgu tumsu jebkurā laikā. Tās ir ideālas guļamistabās, kur ir nepieciešama pilnīga gaismas vadība, lai nodrošinātu labu nakts miegu vai netraucētu snaudu dienas laikā.

Pie tam VELUX ir īpaši padomājis par mazākajiem žalūziju lietotājiem, piedāvājot kolekciju ar iemīļotajiem multfilmu varoņiem: Vinniju Pūku, Elzu un Annu, Vāģiem. VELUX īpaši aktuāla ir bērnu drošība, tāpēc žalūzijām nav redzamu auklu un audumi ir bērniem droši.

Žalūzijas ir ātri un viegli uzstādāmas. Tās var nofiksēt uz loga jebkurā pozīcijā. Gaismu necaurlaidīgās žalūzijas pieejamas 36 toņos. Žalūziju vadību var veikt manuāli, uzstādīt solāro vai elektrisko tālvadību.

Ruļļveida žalūzijas

Parastās VELUX ruļļveida žalūzijas ir labs risinājums, lai padarītu maigāku ienākošo dienas gaismu, vienlaikus palielinot privātumu.

Šo žalūziju iesakām izvēlēties viesistabai, darbistabai vai viesu guļamistabai. Tā samazinās un izkliedēs ienākošo gaismu, kas atvieglos lasīt grāmatu, skatīties televizoru vai strādāt. Gaismas izkliedes efekts var mazliet mainīties atkarībā no žalūzijas krāsas. Ja logi atrodas ar roku nesasniedzamās vietās, ir iespējams izvēlēties elektrisko vai solāro tālvadību vai iegādāties apkalpes stieni, kas manuāli palīdzēs atvērt žalūziju grūtāk aizsniedzamās vietās.

Duo gaismu necaurlaidīgās žalūzijas

VELUX Duo gaismu necaurlaidīgās žalūzijas sastāv no gaismu necaurlaidīgās žalūzijas un plisētās žalūzijas, kas apvienotas vienā, viegli lietojamā žalūzijā. Tā piedāvā labāko iespējamo: pilnīgu tumsu jebkurā diennakts laikā vai maigi kliedētu dabīgo gaismu visu dienu.

Žalūzijas būs īpaši piemērotas daudzfunkcionālās vai lielās telpās, kas tiek izmantotas kā viesistabas, guļamistabas, garderobes, u.c. telpas, kurās nepieciešams gan ierobežot gaismu, gan pilnībā aptumšot telpu.

Saulessargs

Ārējais VELUX saulessargs bloķē saules starus, pirms tie sasniedz loga rūtis, un samazina pasīvo uzkaršanu līdz pat 76%. Tas palīdz uzturēt istabā komfortablu temperatūru siltās, saulainās dienās. Saulessargs ir no caurspīdīga tīklveida auduma, kas netraucē baudīt skatu pa logu.

Saulessargs ir viegli uzstādāms, aukstajā sezonā tas nav jānoņem un var glabāties kasetē virs loga. Saulessargs arī aizkavē un izkliedē ienākošos saules starus. Saulessargs netraucē atvērt jumta logu un vēdināt telpu.

Gaismu necaurlaidīgās energoefektīvās žalūzijas

VELUX gaismu necaurlaidīgās energoefektīvās žalūzijas sastāv no dubulti plisēta gaismu necaurlaidīga auduma ar iebūvētu alumīnija šūnveida struktūru, kas uzlabo izolāciju līdz pat 34%. Tā kā tās nav fiksētas augšā vai apakšā, žalūzijas var novietot jebkurā pozīcijā uz loga, lai nodrošinātu pilnībā regulējamu aptumšošanu, ienākošās gaismas kontroli un privātumu.

Žalūzijas ir lielisks interjera elements istabā, tās ir pieejamas 12 dažādās krāsās.

Horizontālās žalūzijas

Mitruma izturīgās VELUX horizontālās žalūzijas, kurām nav nepieciešama īpaša apkope, ir ideāli piemērotas vannas istabām un virtuvēm. Unikālā konstrukcija iztiek bez auklām, tāpēc izskatās labāk. Vienkārši nolieciet līstītes jebkurā virzienā, lai regulētu ienākošās gaismas leņķi un daudzumu.

Žalūzijas pieejamas 9 dažādās krāsās un atsvaidzinās ikvienas virtuves un vannas istabas interjeru.

Ja rodas šaubas par īstās žalūzijas izvēli, visu žalūziju paraugi ir pieejami VELUX Latvija birojā, Liepājas ielā 34, Rīgā, LV-1002. VELUX klientu serviss ar prieku jums palīdzēs izvēlēties piemērotākos variantus.

Lai pasūtītu žalūziju savam VELUX logam, nepietiks tikai ar loga mēriem, jāzina loga modelis un izmērs. To var uzzināt uz plāksnītes, kas atrodas loga vērtnes augšējā malā. Norakstot to, izvēloties žalūzijas funkciju un krāsu toni, pasūtījums ir veicams uzreiz bez nepieciešamības uzaicināt uz mājām kādu profesionāli, kurš nomērītu logu izmēru!

Visas VELUX žalūzijas ir aprīkotas ar ērto un vienkāršo Pick&Click sistēmu, kas ļauj tās uzstādīt 3 minūšu laikā, nepiesaistot profesionāļus.

Visi VELUX produkti ir izgatavoti pēc vienotiem standartiem no augstākās kvalitātes materiāliem un ir paredzēti ilgstošai lietošanai bez nepieciešamības tos remontēt. Visas VELUX žalūzijas tiek nodrošinātas ar 3 gadu garantiju.

Visas VELUX žalūzijas, saulessargi, slēģi un insektu tīkli ir saderīgi tikai ar VELUX jumta logiem!

Vairāk informācijas www.velux.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!