Labs meistars visos laikos ir zelta vērts. Ne velti šis teiciens jau sen iegājies mūsu un arī citu tautu valodā un apziņā. Zelts šajā gadījumā ir kvalitāte, drošība, pieredze un garantija. Īpaši šodienas sabiedrībā, kad dzīves ritums ir kļuvis straujāks nekā jebkad agrāk un cilvēki jo sevišķi novērtē visu, kas ļauj ietaupīt ne tikai līdzekļus, bet arī laiku.

Kā rīkoties dažādu ķibeļu gadījumā un kā lai beidzot ievieš sen plānoto kārtību mājās? Atbilde ir vienkārša - zvaniet Labajam Meistaram! Tas ir jauns un unikāls pakalpojums, kas šobrīd pieejams Rīgā. Sertificētu un profesionālu meistaru komanda ir jūsu rīcībā visu diennakti ar garantētu ierašanos stundas laikā.

Cilvēkiem mūsdienās ir svarīgs komforts un drošība. Diemžēl šo sajūtu bieži izjauc negaidītas problēmas mājās - aizdambējas caurules, notiek elektrības īssavienojums vai, piemēram, salūst durvju slēdzene. Tās ir lietas, kas izsit mūsu dzīvi no ierastā komforta ritma un kurām vajag nekavējošu risinājumu un kādu, uz ko tiešām var paļauties. Varbūt jums mājās jau kādu brīdi stāv nesaliktas mēbeles, vai skapim durvis sen jau kā neveras ciet, varbūt dušā krāns sācis tecēt, vai varbūt jums padomā daudz sīku remontdarbu, kas uzlabotu gan dzīvokļa izskatu, gan ērtības? Katrā dzīvoklī atradīsies kāds iesākts, nepabeigts vai pašiem neizdarāms darbs, jo visbiežāk nezinām, kam to uzticēt, un pašiem nav vajadzīgās prasmes. Tagad tam visam ir drošs risinājums - Labais Meistars, kas ir sazvanāms un pieejams visu diennakti.

Pasaulē tā ir jau ierasta prakse un plaši izmantots pakalpojums, jo cilvēki pieprasa arvien ātrākus risinājumus, drošību, laika ietaupījumu un garantiju paveiktajam darbam un ir gatavi atbilstoši samaksāt par sniegto pakalpojumu. Protams, joprojām lielākā daļa cilvēku meklē meistarus ar paziņu palīdzību vai interneta sludinājumos, tomēr jāatzīst, ka tādā gadījumā jārēķinās ar noteiktiem riskiem un izpildītajiem darbiem garantijas nebūs. Tā ir laimes spēle, jo nav izslēgts, ka jūsu mājoklī ierodas arī krāpnieks.

Gandrīz ikvienam būs bijusi kāda sāpīga pieredze, ja runa ir par internetā atrastiem meistaru kontaktiem. Kā stāsta kāds dzīvokļa īpašnieks, viņa ģimene ilgi brīnījusies, kā tas iespējams, ka veļasmašīnā 30 grādu temperatūras režīmā mazgātā veļa, izņemot to no veļasmašīna, kūpējusi no karstuma. Izrādījies, ka meistars, kas pieslēdzis veļasmašīnu ūdens padevei, bija pieslēdzis to pie karstā ūdens. Vai arī gadījums, kad visas virtuves iekārtas tika saslēgtas pie viena ienākošā vada, tādējādi radot milzīgu risku ģimenes drošībai, jo vads vienā dienā aizdegās, un tikai pa mata tiesu izdevās novērst tālāku nelaimes attīstību.

Garantija ir nozīmīgs vārds, ja runājam par meistaru. Ņemsim, piemēram, kaut vai lustras pievienošanu vai elektroinstalācijas ievilkšanu - kāpēc ir būtisks kvalificēts meistars? Gadījumā, ja mājoklī, kas ir apdrošināts, izcelsies ugunsgrēks, un apdrošinātājs, veicot ekspertīzi, konstatēs, ka ugunsnelaimes cēlonis ir nekvalitatīva elektroinstalācija, un tālāk, veicot izmeklēšanu, atklās, ka darbu ir veicis kaimiņu Janka, nevis sertificēts elektriķis, tad apdrošinātājs lems par apdrošināšanas atlīdzības atteikumu.

Labā Meistara darbinieki ir pieredzējuši un sertificēti meistari, kuru darbs atbilst veicamā darba specifikai un prasībām. Tas nozīmē, ka salabotais krāns tiešām strādās, pieliktā lustra būs pareizi pievienota elektrībai un droši turēsies pie griestiem, nomainītie drošinātāji tiešām būs droši un salabotā duškabīne vairs netecēs.

Stundas laikā meistars būs klāt, lai vispirms novērtētu radušos problēmu, iepazīstinātu ar risinājumiem, vienotos par jums ērtāko izpildes laiku un paredzamajām izmaksām. Tieši izmaksas ir viens no būtiskākajiem faktoriem līdzās drošībai un komfortam, ja runa ir par meistaru. Labajam Meistaram ir skaidri definēta stundu likme, kas ir nemainīga un piemērojama jebkuram veicamajam darbam. Pirms darbu uzsākšanas klients tiek informēts par paredzamo laika patēriņu un izmaksām.

Labais Meistars strādā visu diennakti un ir sazvanāms pa tālruni 8040 8818.

Vairāk informācijas meklējiet www.labaismeistars.lv.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!