Foto: Publicitātes foto
Šķiet, ka par pašu dabiskāko un noteikti pašu senāko apkuri var saukt malkas apkuri. Krāsns apkure ir ievērojami lētāka nekā citi mūsdienīgāki apkures veidi (gāze , elektrība, centrālapkure). Pie tam malka ir atjaunojams energoresurss. Mūsdienu būvniecības tehnoloģijas paredz samazināt ēku siltuma zudumus līdz minimumam, kas palīdz ievērojami samazināt ēkas apkures izmaksas un nodrošina veiksmīgu malkas apkures izmantošanu.

Pēdējo 10 gadu laikā Latvijā ir kļuvušas populāras Tulikivi ziepjakmens krāsnis, tomēr daudzi vēl nezin, ka Somijas koncerns piedāvā arī keramikas kamīnrāsnis.

Tulikivi keramikas kamīnkrāsnis - tās ir siltumakumulējošas divkorpusu krāsnis, kas izceļas ar augstu drošību, lieliskiem siltumakumulācijas rādītājiem un milzīgu apdares iespēju izvēli. Tiek piedāvāti 13 krāsu keramikas podiņi, vairāki durtiņu modeļi, plauktiņu un karnīzu varianti, kā arī citi dekoratīvie elementi, ar kuru palīdzību var radīt individuālu krāsns dizainu. Visi keramikas podiņi izvēlētajai krāsnij tiek izgatavoti un iepakoti ar rokām. Podiņi iztur augstu temperatūru un intensīvu kurināšanu.

Tulikivi keramikas kamīnkrāsnis ir kā radītas cilvēkiem, kam patīk radīt savu neatkārtojamu interjeru. Jūs paši varēsiet izlemt kāda krāns un kāda apdare piestāv tieši Jūsu namam. Mēs labprāt palīdzēsim Jums radīt savu sapņu krāsni.

Jūs viennozīmīgi novērtēsiet plašo krāsu izvēli somijas kvalitātes podiņiem, kā arī pašo papildus elementu asortimentu krāsnīm. Krāsns virsmu var nokālt pilnība ar podiņiem vai daļēji; kā arī to iespējams noklāt ar dekoratīvo apmetumu, ir iespējama arī akmens apdare.

Iegādajoties Tulikivi keramisko krāsni, Jūs savā īpašumā iegūsiet ne tikai mūžīgu siltuma avotu, bet arī lielisku interjera elementu, kas priecēs acis un izturēs laika pārbaidījumus.

Pavasaris ir pienācis ne tikai kalendārā, bet arī mūsu makos un bankas kontos, ļaujot pavadīt pāris mēnešiem gadā, kad nav jādomā par apkuri un tās apmaksu. Lai rēķini par apkuri, gāzi un elektrību nebojātu Jums garastāvokli nākamajā apkures sezonā mēs ieteiksim labākos risinājumus, pastāstīsim par jaunumiem.

Visām Tulikivi keramiskajām krāsnīm līdz 29.aprīlim 10% atlaide! 

Rīga, Pulkveža Brieža 43

67381149, 26781055

www.tulikivi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!