Foto: AFP/Scanpix/LETA
Šajā nedēļā ziņu virsraksti vēstīja par Holivudas aktrises Rīzas Viterspūnas jaunāko pirkumu – viņa kopā ar savu vīru Džimu Totu un Nacionālās futbola līgas (NFL) komandas Tenesī "Titans" spēlētāju Deriku Henriju kļuva par ASV augstākās futbola līgas (MLS) kluba "Nashville SC" līdzīpašnieci. Līdz kontrolpaketei gan vēl patālu, tomēr tendences paņemt kaut mazu kumosu no kāda profesionālā sporta kluba īpašumtiesībām ir modes lieta, kas bagātām slavenībām no dažādām dzīves jomām ļauj realizēt sevi jaunā ampluā.

Taču slavenā aktrise nebūt nav vienīgā, kura MLS saskatījusi potenciālu investīciju projektam. Pie sava kumosa šajā līgā tikušas tādas Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) zvaigznes kā Maģiskais Džonsons, Stīvs Nešs, Kevins Durents un Dveins Veids, bet no Viterspūnas kolēģiem zināmākais varētu būt Metjū Makonahijs. 

Britu mūziķa Eltona Džona kaislība vienmēr bijis futbols, tāpēc 1976. gadā iegādājās sava favorīta "Watford FC" kapitāldaļas. Pēc trim dekādēm viņš pārdeva sev piederošās akcijas, bet klubs slavenā mūziķa ieguldījumu novērtēja, piešķirot goda prezidenta titulu uz mūžu. Aktieris Rasels Krovs devis priekšroku regbijam, par trīs miljoniem dolāru iegādājoties daļu no "South Sydney Rabbitohs". Taču ar vēl pārsteidzošāku pirkumu izcēlies leģendārais hokejists Veins Greckis, kurš kopā ar domubiedriem pērn nopirka lakrosa komandu...

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!