Foto: AP/Scanpix/LETA

23. februārī pasaules ziņu lentes pārskrēja bildes ar golfa leģendas Taigera Vudsa sasisto apvidus automašīnu. Notikušā apstākļu noskaidrošana vēl turpinās, bet pasaules sporta līdzjutēji pacietīgi gaida ziņas, kas notiks ar vienu no planētas visu laiku izcilākajiem sportistiem. Vai Taigers atkal būs redzams golfa laukumā, vai tomēr šoreiz viņa ērai būs pielikts punkts? Taču amerikāņu golferis ne tuvu nav vienīgais atlēts, kuram karjeras laikā bijis jācīnās par uzvaru ārpus sporta laukuma. Vairākiem sportistiem šajā cīņā likme bijusi ne tikai turpmākā karjera, bet pat dzīvība.

Lemjē kolēģim Filam Keselam 2006. gada 11. decembrī tika diagnosticēts sēklinieku vēzis, bet piecas dienas vēlāk pēc sekmīgas operācijas tika apstiprināts, ka ļaundabīgo šūnu vairs nav. Tāpēc jau 9. janvārī viņš atkal bija ierindā, izlaižot tikai 11 regulārā čempionāta spēles. Ātri, vai ne? 2010. gadā viņš ASV izlases sastāvā kļuva par olimpisko vicečempionu, bet septiņus gadus vēlāk Pitsburgas "Penguins" kreklā izcīnīja Stenlija kausu.

Jamaikas sprintere Novline Viljamsa-Milza izcīnīja sudraba medaļu 2012. gada vasaras olimpiskajās spēlēs 4x400 metru stafetes skrējienā. Jau tobrīd viņa zināja, ka viņu gaida krietni nopietnāks izaicinājums – neilgi pirms došanās uz olimpiādi sportistei tika diagnosticēts krūts vēzis. 

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!