Foto: Shutterstock

Pirms pāris nedēļām, reaģējot uz MVP rakstu, kurā bijušās audzēknes stāstīja par viņa personības ēnas pusēm, basketbola treneris Andris Steļmahs pārtrauca klusēšanu. Viņš agresīvi noliedza viņam izteiktās apsūdzības, un pagājušajā nedēļā to pašu krietni zemākos toņos atkārtoja televīzijas kameru priekšā. Šāda trenera rīcība pamudinājusi runāt arī citas meitenes, turklāt vairums no viņām gatavas izteikties publiski un nevairoties atklāt savu identitāti.

Aptuveni nedēļu pēc atgriešanās no turnīra Zviedrijā Ievai apritēja 15 gadi. Dzimšanas dienas rītā viņai par izbrīnu viņu pamodināja treneris. "Viņš bija atnesis ziedus un dāvanu – ķēdīti ar basketbola bumbu un grozu. Piecēlos un mēs kopā ar vecākiem paēdām brokastis. Vienu gan atceros – tas šķita neveikli. Mani vecāki tolaik vēl neko nezināja," skaidro Ieva.

Vēlāk todien viesu namā "Kurši" notika meitenes dzimšanas dienas svinības, uz kurām bija uzaicinātas arī komandas biedrenes un treneris. Kad pēc ballītes visi devās prom, Steļmahs piedāvājies aizvest jubilāri mājās.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!