Foto: AFP/Scanpix/LETA

Trešdien durvis vēra Nacionālās hokeja līgas (NHL) brīvo aģentu tirgus, kur paši sev par pārsteigumu uz letes tika izmesti arī divi latvieši – Rūdolfs Balcers un Kristiāns Rubīns. Pārdomas, neziņa, stress... Tomēr viss atrisinājās vien dažu stundu laikā. Abi nonākuši komandās, kas, izmantojot savas iespējas, ļaus karjeru ievirzīt jaunā gultnē.

Kā "Panthers" spēja spēlēt tik rezultatīvi? Pateicoties atklātajam spēles zīmējumam un menedžmentam, kas tam piemeklēja atbilstīgus hokejistus. Tādus, kuri ideāli iederēsies treneru plānos. Piemēram, Meisons Marčments pirms nonākšanas "Panthers" sastāvā pat nebija guvis vārtus NHL – vien četras spēles un viens punkts. Pirmajā Floridas gadā, spēlējot uzbrukuma kreisajā malā, viņš 33 spēles prata pārvērst desmit punktos, bet pagājušajā sezonā produktivitāte eksplodēja – 54 spēles un 47 punkti.

Iespaidīgais lēciens ļāva nopelnīt četru gadu līgumu 18 miljonu vērtībā ar Dalasas "Stars". Viena vieta uzbrukuma kreisajā malā atbrīvojusies. Kāpēc lai to neieņemtu tieši Balcers, kuram tā ir pamata pozīcija? "Panthers" parādījusi, ka prot izspiest visu no spēlētājiem, kam iepriekš nav tikušas dotas nepieciešamās iespējas.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!