Foto: AP/Scanpix/LETA

Viens aplis noslēdzies, laiks sākties nākamajam. Janvāra vidū Rūdolfs Balcers izrādījās nevajadzīgs Nacionālās hokeja līgas vienai komandai, bet viņu ar atplestām rokām pieņēma cita. Tā pati, kas latviešu uzbrucēju pirms sešiem gadiem draftēja un deva pirmo profesionālo līgumu Ziemeļamerikā. Balcers jau guvis pirmos vārtus Sanhosē "Sharks" rindās un alkst pierādīt, ka iederas. Pēc sezonas beigsies līgums, un no nākamajiem trim mēnešiem lielā mērā atkarīga Balcera turpmākās karjeras līkne. "Forši, ka ir uzticība. Nav baigās atšķirības – otrā vai ceturtā maiņa. Galvenais, lai esmu sastāvā un dod spēlēt!" sarunā ar MVP saka Balcers.

2018. gadā Balcers tika kronēts par "Sharks" fārmkluba rezultatīvāko spēlētāju, taču vasarā uzbrucējs tika iekļauts tās starpsezonas vērienīgākajā maiņas darījumā. Balcers un vēl vairāki jaunie talanti ceļoja uz Otavu, kamēr uz Sanhosē pārcēlās nu jau bijušais "Senators" kapteinis Ēriks Kārlsons. Tagad Balcers un Kārlsons spēlē vienā komandā. Ģenerālmenedžeris, kurš pirms drafta saskatīja latvietī NHL cienīgu talantu, nolēma viņu atgūt.

Kā saziņā ar MVP skaidroja "Sharks" apskatnieks Šengs Pengs no "sanjosehockeynow.com", tad Sanhosē sastāva acīmredzamākais caurums ir viena uzbrucēja iztrūkums augšgalā. Komandā ir pieci uzbrucēji, kuri var justies droši par savu pozīciju pirmajos divos virknējumos. 

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!