Foto: Dmitrijs Suļžics/F64

Ja ne gluži parasts iknedēļas turnīrs, tad noteikti nekas ļoti īpašs – tā var teikt par tenisa sacensībām olimpiskajās spēlēs, kas pat lielākajām šī sporta veida zvaigznēm nereti nav pievilcīgas. Kamēr vairākos citos globāli populārākajos un izplatītākajos sporta veidos olimpiāde ir četrgades nozīmīgākais starts, tenisā tā nav. Tomēr Latviju Tokijas olimpiskajā turnīrā, kas sācies jau šodien, pārstāvēs divas spēlētājas. Ko no viņām varam sagaidīt?

Tokijas olimpiāde no ierastās tenisa ikdienas atšķirsies ar to, ka gaidāms arī vairāk nekā gadu neredzēts Ostapenko un Sevastovas iznāciens vienas komanda sastāvā dubultspēlē. Tas nav noslēpums, ka abām ir, maigi izsakoties, vēsas attiecības, kā rezultātā viņas kopā spēlē faktiski tikai piespiedu kārtā jeb Latvijas izlases sastāvā. Līdz šim tas noticis tikai Billijas Džīnas Kingas kausā, bet tagad radusies arī īpaša olimpiskā iespēja.

Kad Ostapenko un Sevastova 2018. gadā Billijas Džīnas Kingas kausa reģionālajā turnīrā Tallinā uzvarēja bez WTA līmeņa spēlētājām bijušās Turcijas un Serbijas komandas, izlasē bija dzirdamas runas par lielām lietām – pretendēšanu uz "Grand Slam" tituliem. Realitāte izrādījās ļoti skarba.

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!