Foto: AFP/Scanpix/LETA

Divas sezonas vienā. Latviešu uzbrucējs Teodors Bļugers martu iesāka ar ierašanos jaunā darbavietā – grēku pilsētā Lasvegasā. Atstājis Pitsburgu, kas viņa mājas bija četrus gadus, centra uzbrucējs nu kļuvis par "Zeltīto bruņinieku", un hokeja Mekā ieguvis jaunu, svarīgāku lomu. "Penguins" rindās tā dažbrīd šķita pazaudēta, tāpēc Bļugers gandarīts par likteņa piespēlētajām izmaiņām, turklāt priekšā, iespējams, karjeras svarīgākā kauja – tuvāko mēnešu laikā varam prognozēt spraigu Vegasas "Golden Knights" cīņu par Stenlija kausu.

Diezgan labi. Komandā esmu aizvadījis jau vairāk nekā desmit spēļu. Ar katru maču kļūst arvien labāk, aizvien vairāk pierodu pie komandas un partneriem. Ne tikai arvien labāk saprotos ar čaļiem komandā, bet arī darbiniekiem, tāpat iepazīstu arī pilsētu. Protams, kad šeit ierados – nezināju neko. Ne to, kur man jābrauc, kur sēdēt sapulcēs, ko darīt iesildīšanās laikā. Nianses, par kurām iepriekš nebiju pat iedomājies. Tas bija grūtāk nekā gaidīju. To vari saprast tikai tad, kad esi aizmainīts... Bet tagad jau esmu apradis ar būšanu jaunā kolektīvā.

Loma laukumā gan tev šķietami nav mainījusies. Jau Pitsburgā tevi ārkārtīgi reti laida laukumā, kad iemetiens bija uzbrukuma zonā. Lasvegasā ir līdzīgi.

Nē, ir citādi. 

Lai turpinātu lasīt, iegādājies abonementu.

Lūdzu, uzgaidi!

Pielāgojam Tev piemērotāko abonēšanas piedāvājumu...

Loading...

Abonēšanas piedāvājums nav redzams? Lūdzu, izslēdz reklāmu bloķētāju vai pārlādē lapu.
Jautājumu gadījumā raksti konts@delfi.lv

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!