Ikgadējai skeču parādei "Kaudzēm smieklu" pagastu dramatiskie kolektīvi bija sagatavojuši gan fragmentus no labi zināmām izrādēm, piemēram, "Skroderdienas Silmačos", gan arī vairākus pašu režisoru sacerētus skečus, tostarp, "Radars visu redz" (autore: Čornajas pagasta Ratnieku tautas nama amatierteātra "Sit saujā" režisore Vija Jeršova), "Dzīves nerātnības" (autore: Dricānu kultūras nama amatierteātra vadītāja Genovefa Jonāne) un "Hallo, ZD klausās" (autore: Pušas pagasta tautas nama amatierteātra režisore Mārīte Krasnobaja).

Izrādes skatījās un izvērtēja arī jomas eksperti: Rēzeknes tautas teātra aktrise Vija Dikule un pasākumu režisors Voldemārs Ivdris. "Runājot par skečiem, jāteic, ka daudzi no tiem bija interesanti un savdabīgi atradumi ar neparastu humoru," pastāstīja V.Dikule.

Skeču parāde "Kaudzēm smieklu" ir viens no gada lielākajiem un gaidītākajiem amatierteātru pasākumiem Rēzeknes novadā, taču pagastu dramatisko kolektīvu sniegumu ikviens interesents teju ik nedēļu var vērot arī kādā no novada kultūras namiem.