Ar iepriekšējo būvnieku, pilnsabiedrību "IP Būve", pašvaldībai nācās līgumu nācās lauzt, jo uzņēmējs nepildīja savas līgumsaistības. Gada sākumā tika izsludināts jauns iepirkums un jau februārī - jauns līgums slēgts ar akciju sabiedrību "R.A.J."

Uzņēmums muižā pabeigs ēkas rekonstrukciju - restaurēšanu, apkures ierīkošanu, ūdensvada un kanalizācijas sistēmas izbūvi, kā arī labos iepriekšējā būvnieka nekvalitatīvi paveikto. Plānots, ka jau septembrī ēku nodos ekspluatācijā.

Par objekta autoruzraudzību ir atbildīgs "Arhitektes Ināras Caunītes birojs", savukārt būvuzraudzību veic "Warss +". Turpināmo darbu kopējās izmaksas ir teju 405 tūkstošus eiro. Projekts tiek finansēts no Eiropas Lauksaimniecības fonda lauku attīstībai (ELFLA) un Rēzeknes novada pašvaldības budžeta.

Lūznavas muižas ēka ir kultūrvēsturisks objekts. Darbi tiek veikti, tos saskaņojot ar Valsts kultūras pieminekļu inspekciju, kā vadoties no inspektoru norādījumiem un ieteikumiem. Rēzeknes novada pašvaldība projekta realizācijā ieguldījusi daudz pūļu un līdzekļu, lai Lūznavas muiža atgūtu senatnīgo un krāšņo stilu, kas piešķirs šai vietai īpašu noskaņu.

Te plānots Rēzeknes novada iedzīvotājiem ierīkot saieta namu.