Viņš apliecināja, ka darbā nav ieradusies Dzīvokļu pārvaldes vadītāja Ārija Stabiņa, kuras mobilais un mājas telefons klusējot. Vēl atvaļinājumā atrodoties divi darbinieki, ar kuriem arī neesot izdevies sazināties. Vai kāds no viņiem ir aizturēts, Aleksejenko nezinot.

Aleksejenko arī jau apmeklējis KNAB, lai noskaidrotu, par ko tieši bijusi KNAB kratīšana. Plašāk viņš gan nevarot komentēt saņemto informāciju, jo parakstījies par informācijas neizpaušanu. "Pierādījumi it kā ir," lakonisks bija Aleksejenko.

Viņš arī atklāja, ka pērn departamentā dokumnetu viltošanā jau pieķera viena darbiniece. Viņa atlaista no darba, tomēr ar tiesas lēmumu vēlāk atkal atjaunota darbā, tāpēc arī Stabiņas lietā noteicošais lēmums jāgaida no tiesas.

Aleksejenko atkārtoti uzsvēra, ka dzīvokļu piešķiršana pašvaldībā norit strikti pēc normatīvajiem aktiem un izmantojot elektronisko sistēmu, tāpēc tagad tikšot gaidīta KNAB oficiālā vēstule ar skaidrojumiem vai vēl kādā jomā nepieciešami uzlabojumi.

Jau ziņots, ka saistībā ar iespējamajām Rīgas domes Dzīvokļu pārvaldes amatpersonu koruptīvajām darbībām KNAB pirmdien sācis kriminālprocesu, portālam "Delfi" apliecināja KNAB runasvīrs Andris Vitenburgs. Savukārt KNAB priekšnieks Jaroslavs Streļčenoks otrdien žurnālistiem apliecināja, ka birojs sācis kriminālprocesu saistībā ar kukuļošanu, taču neatklāja, kādas tieši personas ir kukuļotas un kāds bija šo darbību mērķis.

Streļčenoks arī atzina, ka šajā lietā aizturētas vairākas personas, bet nenosauca šo personu skaitu un arī neatklāja aizturēto amatus. Viņš pastāstīja, ka kratīšanas notika ne tikai RD Dzīvokļu pārvaldē, bet arī citviet, bet kur tieši un cik daudz vietu vēl kratītas, KNAB vadītājs neizpauda.

Jau vēstīts, ka KNAB darbinieki pirmdien vakarā veica kratīšanu Rīgas domes Mājokļu un vides departamenta Dzīvokļu pārvaldē. Kratīšana notikusi Dzīvokļu pārvaldes ilggadējās vadītājas Ārijas Stabiņas kabinetā.