Plakātos izmantota fotogrāfija, kurā redzams Dzintars un Osipovs, un tiek vaicāts: "Prezidenta kungs, vai ekstrēmistiem ir vieta Latvijas valdībā?" To rotā paraksts "Raivis Dzintars un Jevgēņijs Osipovs apspriež sadarbību".

Mēra preses sekretāre Anna Kononova teica, ka šiem plakātiem nav saistības ar apvienību "Saskaņas centrs". Viņa pauda viedokli, ka tie izvietoti pēc privātpersonu, iespējams, uzņēmēju, iniciatīvas un apgalvoja, ka nezina, kas ir to izvietotāji. Kononova arī nezināja teikt, cik šādu reklāmu Rīgā izvietots.

Ušakovs foto aprakstā norādījis, ka tā ir "reklāma, kuru uzņēmēji paši savu naudu izvietoja Rīgā". Uz uzdoto jautājumu, kuri uzņēmēji piedalījās reklāmas apmaksā, viņš aicina vērsties reklāmas aģentūrā.

Aģentūras LETA arhīvs liecina, ka par fotogrāfijām, kas redzamas plakātos, 2006.gadā rakstījis laikraksts "Diena". Rakstā par dažādu spārnu radikālo grupējumu iespējamo sadarbību avīze vēstīja, ka tās rīcībā nokļuvušas, "visticamāk, pirms gadiem trim uzņemtas fotogrāfijas, kur vienā redzams Dzintars un Osipovs pētām kādu papīra lapu, bet otrā abi draudzīgi sarunājas". Aiz muguras Osipovam, pēc rokas apsēja spriežot, stāv viņa organizācijas biedrs, bet Dzintaram - ļoti iespējams, VL pārstāvis, vēstīja "Diena". Avīze arī norādīja: Drošības policija pieļauj, ka Dzintaru un Osipovu saista gan mērķi, gan veidi, kā tos sasniegt. Dzintars toreiz atzinis, ka ticies ar Osipovu, taču esot to darījis kā "Latvijas Avīzes" žurnālists.

Kā ziņots, koalīcijas veidošanas procesā pēc 11.Saeimas vēlēšanām sākotnēji Zatlera Reformu partija uzstāja, ka vienam no partneriem jābūt SC, taču vēlāk sarunās ar "Vienotību" tika nolemts kā trešo partneri valdībā piesaistīt VL-TB/LNNK.

Savukārt Osipovs kopā ar Vladimiru Lindermanu un Aleksandru Gapoņenko dibinājis biedrību "Dzimtā valoda", kas iniciēja parakstu vākšanu par krievu valodu kā otro valsts valodu.