Kapu pieminekļi, kas bija apzīmēti ar krāsu, notīrīti jau nākamajā dienā, nedaudz ilgāks laiks bija vajadzīgs, lai sakoptu kapsētas betona žogu, uz kura bija uzrakstīti zaimojoši saukļi.

Rīgas domes Mājokļu un vides komitejas priekšsēdētājs Vjačeslavs Stepaņenko uzsver: "Pašvaldība postījumus novērsa operatīvi un par to liels paldies firmai "No Graffiti", kas pati pieteicās attīrīt kapu pieminekļus, kā arī kompānijai "Altex", kura veica žoga tīrīšanu. Pašvaldībai postījumu novēršana izmaksāja aptuveni 300 latu, taču noziedznieki saņems ļoti bargu sodu – Krimināllikumā par šādu nodarījumu paredzēts cietumsods līdz 10 gadiem, kā arī mantas konfiskācija."

Kapu pieminekļu sakopšanai tika izmantoti speciāli tīrīšanas līdzekļi, bet uzrakstus no betona žogu, kas ir raupjš, varēja notīrīt ar speciālu smilšu strūklas iekārtu.

Jau ziņots, ka naktī uz 8.decembri pagaidām nenoskaidroti huligāni apgānīja jaunos ebreju kapus – vairāki desmiti pieminekļu apzīmēti ar kāškrustiem, bet uz kapsētas žoga ar krāsu uzpūsti aizskaroši saukļi.