'Delfi Abonements' – kad tev ir svarīgi uzzināt vairāk, maksājot mazāk
Sabiedrības ilggadējā uzticēšanās un ieinteresētība ļāvusi "Delfi" kļūt par Latvijā populārāko ziņu portālu, un mūsu mērķis vienmēr ir bijis nodrošināt kvalitatīvu žurnālistiku un oriģinālu saturu. Lai lasītājiem tas viss būtu pēc iespējas pieejamāks, vasaras periodā tiek veiktas izmaiņas abonēšanas piedāvājumā. Turpmāk viss "Delfi" maksas saturs – "Delfi Plus", "Delfi Bizness" un MVP – ar "Delfi Abonementu" būs pieejams par īpašu iepazīšanās cenu visas vasaras garumā.
Par kvalitatīvu saturu maksā arī lasītājs, tādēļ, sekojot pasaules tendencēm digitālā satura abonēšanas jomā, arvien cenšamies optimizēt un pilnveidot abonēšanas kombinācijas iespējas un atvieglot piekļūšanu padziļinātam saturam. Šovasar jaunajiem abonentiem piedāvājam īpaši labvēlīgu cenas un termiņa attiecību "Delfi Abonementa" iegādei.

Līdz šim visiem viena produkta abonentiem iepazīšanās cena par pirmajām četrām nedēļām bija viens eiro, bet pēc tam – 3,99 eiro par periodu (viens periods ir līdzvērtīgs četrām nedēļām jeb 28 dienām). Savukārt visa maksas satura "Delfi Abonements" pirmās četras nedēļas izmaksāja 3,99 eiro, bet pēc tam – 9,99 eiro par periodu. Vasaras sezonā jaunajiem abonentiem pagarinām izmēģinājuma periodu līdz trim mēnešiem, kā arī samazinām "Delfi Abonementa" izmēģinājuma cenu līdz 1 eiro. Pirmie trīs maksājumi par visiem "Delfi" produktiem būs 1 eiro par periodu – 4 nedēļām, pēc tam tiks veikts automātiskais maksājums 9,99 eiro par 4 nedēļu "Delfi Abonementu" un 3,99 eiro par viena produkta četru nedēļu abonementu.

Izvēloties "Delfi Abonementu", kurā ietilpst "Delfi Plus", "Delfi Bizness" un MVP vasaras periodam, jaunie lasītāji var ieekonomēt 87% no abonēšanas maksas, turklāt šim plānam iespējams pieslēgt vēl vienu lietotāju, tādējādi ietaupījums ir vēl lielāks.
"Delfi Abonementa" īpašniekiem ir pieejama ne tikai kvalitatīva žurnālistika, bet arī ievērojami ērtāka portāla lietošana un satura pārskatāmība, jo ir samazināts komercreklāmu apjoms. Tāpat arī abonentiem ir neierobežota piekļuve arhīvam, interaktīvajiem specprojektiem, "Delfi TV" raidījumiem un arī vizuālās stāstniecības rakstu sērijām.
"Delfi" pirmais maksas satura produkts "Delfi Plus" lasītāju novērtējumam tika sniegts pirms trim gadiem, un laika gaitā tam izdevies iegūt ne tikai lasītāju uzticību, bet arī atzinību, par ko liecina plašais abonentu pulks. "Delfi Plus" ik mēnesi lasītājiem nodrošina vairāk nekā 120 oriģinālrakstu un video saturu par visdažādākajiem tematiem – gan analītiskos rakstus, gan stāstniecības projektus un raidījumus dažādām gaumēm.
Savukārt sporta medijs MVP dienasgaismu ieraudzīja 2020. gada jūlijā un ātri vien kļuva par visvairāk abonēto sporta mediju Latvijā, šopavasar izpelnoties arī starptautisku atzinību. MVP radošajā komandā sapulcējušies sporta žurnālistikas līderi – analītiskās un pētnieciskās žurnālistikas eksperti ar plašu pieredzi dažādos sporta medijos. Abonentiem ik mēnesi tiek piedāvāti 25–30 oriģinālraksti, tostarp arī par sporta aizkulisēm un problemātiku, kā arī raidījums "MVPersonība", kurā uz sarunu tiek aicinātas nozīmīgas Latvijas sporta personības.
Nesen pirmo dzimšanas dienu svinēja arī jaunākais "Delfi" maksas produkts "Delfi Bizness", kas ik mēnesi lasītājiem nodrošina vairāk nekā 50 analītisku un aizraujošu rakstu par tehnoloģiju attīstību, finansēm, budžetu un nodokļiem, kā arī biznesa aktualitātēm Latvijā, Baltijā un pasaulē. Ik otrdienu lasītājiem pieejams arī raidījums "Nākotnes kapitāls", kurā kopā ar jomas lietpratējiem tiek analizēti notikumi investīciju pasaulē. Pateicoties daudzveidīgajam saturam, "Delfi Bizness" jau pirmā pastāvēšanas gada laikā kļuvis par visvairāk abonēto biznesa mediju Latvijā.
Ja rodas kādi jautājumi vai vēlies ko precizēt par vasaras piedāvājumu abonēšanu, raksti: konts@delfi.lv.