Foto: Jānis Līgats

"Daugavpils" pirmdien "Tonybet" Latvijas futbola virslīgas astotās kārtas mačā izcīnīja panākumu.

Viesi guva vienīgos vārtus mačā pēc spēlētām 38 minūtēm, kad pēc vairākiem mēģinājumiem pārspēt "Valmieras" vārtsargu mājinieku vārtos bumbu raidīt izdevās Marekam Mikšto, kuram tie bija pirmie gūtie vārti virslīgā.

Jau ziņots, ka otra pirmdien paredzētā spēle, kurā "Grobiņa"/LFS vienībai vajadzēja uzņemt čempioni RFS, sliktu laikapstākļu dēļ tika pārcelta uz otrdienu.

Svētdien kārtas ievadā "Riga" ar 2:1 uzvarēja "Metta" komandu un "Auda" ar 2:0 pārspēja "Tukums 2000"/"Telms" futbolistus. Otrdien astotās kārtas noslēgumā "Liepāja" savā laukumā spēkosies ar "Jelgavu".

"Riga" ar 18 punktiem astoņās spēlēs ir pirmā, 16 punktus septiņos mačos iekrājusi RFS, bet "Daugavpils" astoņās cīņās tikusi pie 14 punktiem. Pa 13 punktiem ir "Valmiera" un "Tukums 2000"/"Telms" vienībām, 11 punkti ir "Audai", "Grobiņa"/LFS tikusi pie astoņiem punktiem septiņos mačos, septiņi punkti astoņās spēlēs ir "Metta" vienībai, sešus punktus septiņās cīņās iekrājusi "Liepāja", bet divi punkti ir "Jelgavai".

Virslīgas čempionāts ar desmit komandu līdzdalību notiek četros apļos, katrai komandai aizvadot 36 spēles. 180 spēles paredzēts aizvadīt līdz 9.novembrim.

Pagājušajā sezonā otro reizi par čempioni kļuva RFS, kas nodrošināja uzvaru tikai pēdējā kārtā, izcīnot uzvaru pār "Metta" komandu ar 1:0.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!