Foto: Kadrs no video

Rets gadījums pasaules futbolā fiksēts "TonyBet" Latvijas virslīgas spēlē starp "BFC Daugavpils" un "Metta" komandām, kas ceturtdien, 16. maijā, risinājās Daugavpilī.

Pirmā puslaikā 34. minūtē daugavpilieši ieguva tiesības izpildīt 11 metru soda sitienu. Pie atzīmes jau stājās un no turienes prom negribēja doties "BFC Daugavpils" 21 gadu vecais Bosnijas un Hercegovinas futbolists Aleksejs Golijanins. Treneri gan bija lēmuši, ka "pendeli" izpilda Jevgeņijs Miņins, kurš bija precīzs un panāca tobrīd 2:0.

Neapmierināts ar notiekošo, Golijanins pieprasīja maiņu. Komandas biedri lūdza futbolistu apdomāties un turpināt spēlēt, bet Golijanins nebija pierunājams un devās uz ģērbtuvēm.

Interesanti, ka pēc spēles "BFC Daugavpils" treneris Jurijs Sokolovs preses konferencē apgalvoja, ka nekāda skandāla nav un visam ir normāls izskaidrojums. "Viņš paprasīja maiņu. Puslaikā paskaidroja, ka ir savainojums, līdz ar to viss skaidrs."

Sezonas lielāko pārsteigumu autori Daugavpils futbolisti šajā spēlē uzvarēja ar 4:0 un kopvērtējumā pakāpās jau otro vietu.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!