Foto: Riga Futsal Club

"Riga" piektdien "Arēnā Rīga" "Optibet" Latvijas telpu futbola virslīgas finālsērijas trešajā spēlē ar 6:2 (1:2) pārspēja RFS un sērijā līdz trīs uzvarām izvirzījās vadībā ar 2-1.

Pēc spēlētām 15 minūtēm RFS vadībā izvirzīja Lukass, bet četras minūtes vēlāk "Riga" panāca neizšķirtu, precīzam esot Seržiu de Amorimam jeb Seržinju. Īsi pēc ielaistajiem vārtiem RFS atguva vadību pēc Diones Aleksa Varoneses Rodrigeri gūtajiem vārtiem.

Otrā puslaika vidū minūtes laikā "Riga" guva trīs vārtus un izvirzījās vadībā ar 4:2. RFS vārtsargu pārspēja Artūrs Strazdiņš, Viktors Kuļepovs un Flauzinju. Mača turpinājumā ar precīziem sitieniem vēl izcēlās Seržinju un Flauzinju, nokārtojot "Riga" pārliecinošu uzvaru.

Sērijas pirmajā mačā pēcspēles sitienu sērijā ar 4:2 (3:3) uzvarēja RFS, bet otrajā mačā ar 2:0 pārāki bija "Riga" telpu futbolisti. Ceturtā spēle iecerēta 23.maijā turpat "Arēnā Rīga".

Bronzas sērijā Kuldīgas "Nikers" ar 2-0 pārspēja Jēkabpils "Lūši"/"Ošukalns" komandu.

Pamatturnīrā pirmo vietu izcīnīja pašreizējā čempione "Riga", kas uzvarēja visās spēlēs, "RFS Futsal" bija otrā, "Nikers" - ceturtā, bet Jēkabpils komanda - sestā.

Ceturtdaļfinālā "Riga" sērijā ar 2-0 pārspēja "Rapa"/FPA, RFS - "Salaspils FA", "Nikers" - "Nīca"/"Otankimill", bet Jēkabpils "Lūši"/"Ošukalns" ar 2-1 pieveica "TFK Salaspils". Pusfinālā "Riga" ar 3-0 pieveica Jēkabpils futbolistus, bet "RFS Futsal" - "Nikers".

Iepriekšējās sezonas telpu futbola virslīgas čempionāta finālsērijā "Riga" ar 3-1 uzvarēja "RFS Futsal" komandu.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!