Foto: Kadrs no video

"Tukums 2000"/"Telms" futbolisti otrdien "Tonybet" Latvijas futbola virslīgas 14.kārtas noslēguma spēlē atspēlējās un kompensācijas laikā izrāva neizšķirtu. Tukuma komanda viesos ar rezultātu 1:1 (0:0) spēlēja neizšķirti ar "Metta" vienību.

Nedaudz vairāk kā pusstundu līdz pamatlaika beigām "Metta" bija iespēja izvirzīties vadībā, taču Markusu Ivulānu apturēja viesu vārtsargs Sergejs Vilkovs. Īsi pēc tam arī tukumniekiem bija iespēja panākt 1:0, tomēr laukuma saimnieku vārtos precīzi spēlēja Alvis Sorokins.

Mača 83.minūtē "Metta" panāca 1:0 pēc tam, kad Moamets Korea mēģināja piespēlēt uz viesu komandas vārtu priekšu, kur pēc pieskāriena Tukuma komandas spēlētāja Maruāna Mihubī kājai bumba nonāca "Tukums 2000"/"Telms vārtos.

Tukuma komanda izrāva neizšķirtu tikai kompensācijas laika astotajā minūtē, mājinieku vārtsargu pārspējot Žedī Stīvensonam.

Pirmā apļa savstarpējā mačā vārti netika gūti - 0:0.

Tukumniekiem šajā spēlē nevarēja palīdzēt aizsargs Deņiss Rogovs, kurš iepriekšējā mačā saņēma sarkano kartīti.

Svētdien kārtas pirmajās spēlēs "Riga" viesos ar 5:1 uzvarēja "Jelgavu", bet "Auda" Rīgā cīnījās neizšķirti 1:1 ar "Liepāju". Pirmdien "Valmiera" ar 2:0 uzveica debitanti "Grobiņa"/LFS, bet RFS ar 5:0 sagrāva "Daugavpili".

Līdere ar 34 punktu 14 spēlēs ir RFS, otrā ar 29 punktiem ir "Riga", kurai ar 27 punktiem seko "Daugavpils", kamēr "Valmierai" ir 24 punkti. "Tukums 2000"/"Telms" komandai ir 18 punkti, 16 punktus ir guvusi "Auda", 15 punktus - "Metta", 12 punktus - "Grobiņa"/LFS, desmit - "Liepāja" , bet astoņus punktus - "Jelgava".

Virslīgas čempionāts ar desmit komandu līdzdalību notiek četros apļos, katrai komandai aizvadot 36 spēles. 180 spēles paredzēts aizvadīt līdz 9.novembrim.

Pagājušajā sezonā otro reizi par čempioni kļuva RFS, kas nodrošināja uzvaru tikai pēdējā kārtā, izcīnot uzvaru pār "Metta" komandu ar 1:0.

Seko "Delfi" arī vai vai Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!