Foto: AFP/Scanpix
Itālijas A sērijas futbola klubs "AS Roma" aizvadītajā nedēļas nogalē vienojies par jaunu līgumu ar komandas ilggadējo kapteini Frančesko Toti. Jaunais līgums ar "AS Roma" un Itālijas izlases veterānu Toti noslēgts uz pieciem gadiem.

32 gadus veco uzbrucēju pagājušajā sezonā mocīja traumas, un, cik zināms, viņam ir hroniskas problēmas ar ceļgaliem, tādēļ jaunā līguma termiņš pārsteidzis daudzus futbola speciālistus.

Aizvadītajā nedēļā Romā tika sarīkota īpaša ceremonija par godu Toti 178.gūtajiem vārtiem "AS Roma" rindās. Tas ir lielākais vārtu skaits, ko kāds spēlētājs guvis, pārstāvot vienu un to pašu Itālijas A sērijas klubu.

"Es vēlos pateikties [kluba prezidentam] Rozellam [Sensi] par to, ka viņš ir vēlreiz man noticējis un pagarinājis manu līgumu uz pieciem gadiem," ceremonijas laikā sacīja Toti. "Tas dos man iespēju labot vēl dažus rekordus."

Toti "AS Roma" vienībā pavadījis visu savu profesionālā futbolista karjeru, kas iesākās 1992.gadā. Kopš tā laika viņš pārstāvējis šo komandu jau 419 A sērijas čempionāta mačos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!