Foto: Shutterstock
Latvijas futbola čempionāta komandām, kas izbraukuma spēles aizvada Ķekavas futbola stadionā, puslaika pārtraukumā ceļš līdz ģērbtuvēm jāmēro ar personīgā transporta palīdzību.

Šāda situācija izveidojās Latvijas čempionāta otrās kārtas mačā pagājušās nedēļas svētdienā starp "Jūrmala-VV" un "Jelgava" komandām. Kā novēroja mača aculiecinieki, pārtraukumā pēc pirmā puslaika "Jelgavas" spēlētāji sasēdās vairākās automašīnās, lai 15 atvēlēto minūšu laikā nokļūtu līdz ģērbtuvēm, kas atrodas vietējā sporta kompleksa teritorijā.

Latvijas Futbola federācijas (LFF) preses sekretārs Mārtiņš Hartmanis pastāstīja, ka šī nepatīkamā situācija radusies futbola laukumu trūkuma dēļ.

"LFF Sacensību daļa pēc "Jūrmala-VV" lūguma atļāva pirmās divas čempionāta mājas spēles komandai aizvadīt Ķekavas stadionā, tāpēc sanāk, ka pie radušās situācijas vainojami esam tikai mēs paši [LFF]," skaidro Hartmanis.

""Jūrmala-VV" komandas spēlētāji šim nolūkam laukuma malā novietoja furgoniņu, kurā aizvadīt pārtraukumu starp abiem puslaikiem, kamēr viesiem tiek piedāvātas sporta kompleksa ģērbtuves, uz kurām diemžēl ir jābrauc ar transportu. Situācija ir nepatīkama, taču laukumu trūkuma dēļ tur neko nevar padarīt. "Jelgavas" spēlētājiem bija iespēja laukuma malā novietot komandas autobusu, taču viņi no šādas iespējas atteicās," par radušos situāciju atvainojās LFF pārstāvis.

Līdz ar to gaidāms, ka līdzīga situācija atkārtosies arī "Jūrmala-VV" komandas nākamajā spēlē, kas paredzēta Ķekavas stadionā, kad 16.aprīlī vienība tiksies ar "Liepājas metalurga" futbolistiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!