Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Latvijas futbola čempionu "Skonto" galvenais treneris Marians Pahars pēc UEFA Čempionu līgas izlozes atzina, ka pretinieks Krakovas "Wisla" nav tas sliktākais variants visam klubam.

Jau ziņots, ka UEFA Čempionu līgas kvalifikācijas otrajā kārtā "Skonto" pretiniekos ieguva Polijas čempionus Krakovas "Wisla". Pirmā spēle 13.jūlijā notiks "Skonto" stadionā, bet atbildes mačs 20.jūlijā Krakovā.

"Laba komanda mums trāpījusies. Jau pārrunāju ar vairākiem cilvēkiem, kas ar viņiem ir spēlējuši – treneriem, spēlētājiem, utt. "Wisla" ir laba komanda, bet komanda, ar kuru var cīnīties, izvirzīt paši sev kaut kādus mērķus, uzdevumus. Mūsu klubam tas arī nozīmīgi, jo laba komanda, līdzjutējiem noteikti būs interesanti, vajadzētu savākt pilnu stadionu," uzskata "Skonto" galvenais treneris Pahars. ""Wisla" nevar pieskaitīt pie grandiem, bet Polijas čempionāta līmenis pēdējos gados ir ļoti augsts. Tas būs nozīmīgs pārbaudījums visiem – gan man kā trenerim, gan visiem spēlētājiem."

"Pašam daudz pazīstami cilvēki Polijā – draugi, spēlētāji, tā kā ar informācijas iegūšanu par pretiniekiem mums nebūs problēmas," piebilda Pahars. "Tagad gan domājam par nākamo spēli Liepājā, kas šobrīd ir svarīgākais, bet par "Wisla" domāsim, kad nāks tuvāk. Esmu pārliecināts, ka labi sagatavosimies, lai izrādītu pretestību Polijas klubam."

Kā informē "Skonto", pēc notikušās izlozes uzreiz bijusi liela poļu līdzjutēji interese, tādēļ uz brīdi nav strādājusi "Skonto" mājaslapa internetā.

Paredzams, ka uz spēli Rīgā varētu ierasties aptuveni 2000 poļu komandas fanu. Tādējādi "Skonto" stadionā būs pastiprināti drošības apstākļi un "Skonto" vadība jau tagad strādā, lai nodrošinātu drošību spēlē un stadionā nerastos incidenti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!