Foto: AFP/Scanpix

Kāds Krievijas futbola klubs izteicis vēlmi par 250 miljoniem eiro (175,7 miljoniem latu) pirkt Spānijas futbola čempionāta vienības "Barcelona" uzbrukuma līderi Lionelu Mesi, ziņo vietējais laikraksts "Mundo Deportivo".

Krievijas komandas nosaukums netiek atklāts, bet zināms, ka tā piedāvājusi Barselonas klubam Mesi līgumā noteikto argentīnieša izpirkuma maksu 250 miljonu eiro apmērā.

Pašam futbolistam Krievijas klubs izteicis ievērojamu algas piedāvājumu - 30 miljonus eiro (21 miljonu latu) gadā, taču Mesi atteicies pārcelties uz Krieviju.

Kā ziņots, Mesi nesen uzstādīja rekordu visvairāk gūto vārtu skaita ziņā vienā kalendārajā gadā - 91 precīzs sitiens. Viņš pārspēja vācieša Gerda Millera 40 gadus veco rekordu, kurš bija 85 vārtu guvumi.

Argentīnietis iepriekšējos trīs gadus atzīts par pasaules labāko futbolistu, un janvārī viņš šo balvu varētu saņemt īpašumā jau ceturto reizi.

Spānijas čempionāta kopvērtējumā pēc 17 spēļu kārtām "Barcelona" ar 49 punktiem ieņem pirmo vietu, joprojām cīnoties bez zaudējumiem. Otrie ar 40 punktiem ir Madrides "Atletico" futbolisti, bet cits galvaspilsētas klubs "Real" ar 33 punktiem ieņem trešo vietu, par diviem punktiem apsteidzot "Malaga" futbolistus.

Spānijas čempionāta izspēle atsāksies nākamā gada 4.janvārī.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!