Foto: AFP/Scanpix

Anglijas profesionālo futbola tiesnešu asociācija ir nolēmusi sodīt līnijtiesnesi, kurš pēc Anglijas premjerlīgas spēles starp "Arsenal" un "Manchester City" ieteicis futbolistiem pateikties stadionā sanākušajiem līdzjutējiem, raksta britu prese.

Līnijtiesnesis Džons Brūks pēc svētdienas mača ieteicis "Manchester City" futbolistiem pateikties līdzjutējiem, kas bija ieradušies "Arsenal" stadionā atbalstīt savu komandu, neskatoties uz augsto biļešu cenu - 62 mārciņas (52 Ls), par ko fani tribīnēs ar plakātiem izteica savu neapmierinātību.

"Viņi samaksājuši 62 mārciņas, ejiet un pasveiciniet viņus", līnijtiesnesis teica "Manchester City" futbolistiem Džo Hārtam un Žoleonam Leskotam.

Par sodu Brūkam ir liegts tiesāt Anglijas kausa izcīņas trešās kārtas spēli starp Vestbromvičas "Albion" un "Queens Park Rangers".

Premjerlīgas izpilddirektors Ričards Skadamors izteicis sapratni par notiekošo un atbalsta "City" līdzjutējus. "Domāju, viņi ir likuši "Arsenal" skaidri saprast savu nostāju," viņš teica intervijā "BBC5 Live". "Domāju, ka "Man City" līdzjutēji, godīgi sakot, izdarīja to, ko vajadzēja, ja viņi uzskata, ka biļetes ir par dārgu, un neieradās uz spēli."

"City" šai mačā uzvarēja ar 2:0.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!