Foto: AP/Scanpix

Portugāles izlases un Spānijas kluba Madrides "Real" zvaigzne Krištianu Ronaldu gaidāmajā vasarā varētu atgriezties Anglijas premjerlīgas futbola čempionāta komandā Mančestras "United", kuras rindas viņš pameta pirms četriem gadiem, vēsta ārzemju mediji.

Atgādinām, ka aizvadītajā nedēļā Spānijas medijos parādījās informācija, ka Madrides "Real" vairs necentīsies pagarināt līgumu ar Ronaldu un vasarā viņu centīsies pārdot citam klubam.

Vairāki ārzemju mediji vēsta, ka "United" sākusi sarunas par portugāļu futbola zvaigznes atgriešanu Mančestrā. Tiekot strādāts pie 55 miljonu mārciņu (44,7 miljonu latu) vērta darījuma. Kā ziņots, 2009.gadā Mančestras "United" Ronaldu pārdeva "Real" komandai par 80 miljoniem mārciņu (65,9 miljonus latu).

Mančestras klubam problēmas varētu sagādāt Ronaldu 220 000 mārciņu lielā alga nedēļā, jo pašreizējiem klubu izdevumiem pievienojot arī portugāļu futbolista algu tiktu pārkāpti UEFA "Finanšu godīgās spēles" noteikumi.

Ronaldu jau sezonas sākumā paziņoja, ka nav laimīgs "Real" komandā un ka vēlas vienību pamest. Madrides komanda centās ar viņu noslēgt  līgumu līdz futbolista karjeras beigām, tomēr tas neizdevās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!