Foto: LETA
Latvijas izlases uzbrucējs Vladimirs Kamešs piektdien izcēlās ar rezultatīvu piespēli Krievijas premjerlīgas futbola čempionāta spēlē, palīdzot Permas "Amkar" komandai savā laukumā cīnīties neizšķirti 1:1 (0:1) ar spēcīgo Kazaņas "Rubin" klubu.

Kamešs laukumā izgāja 82.minūtē, bet jau nākamajā uzbrukumā viņa piespēle pēc vairākiem rikošetiem bumbu noveda līdz Maksimam Kanuņņikovam, kurš no aptuveni 11 metru soda sitienu atzīmes to ieraidīja vārtos. Cīņas beigās Kamešam arī bija vēl viena laba vārtu gūšanas iespēja, kas gan netika izmantota.

Pirms tam "Rubin" komandu 26.minūtē vadībā bija izvirzījis venecuēliešu uzbrucējs Hosē Rondons.

Pēdējās četrās čempionāta spēlēs Permas klubs cīnās bez uzvarām - tas trīs reizes nospēlējis neizšķirti un piedzīvojis vienu zaudējumu.

Kamešs līgumu ar "Amkar" komandu uz diviem ar pusi gadiem noslēdza februārī, bet laukumā viņš tagad četros mačos pēc kārtas devies uz maiņu.

Kārtējo svarīgo maču svētdien aizvadīs pēdējo divu gadu Latvijas labākā futbolista Aleksandra Cauņas pārstāvētā Maskavas CSKA komanda, kas uzņems Maskavas "Spartak" futbolistus.

Krievijas premjerlīgas kopvērtējumā CSKA ar 56 punktiem 24 spēlēs atrodas līderpozīcijā, sešas kārtas pirms sezonas beigām savus tuvākos konkurentus un valsts čempionus Sanktpēterburgas "Zeņit" apsteidzot par sešiem punktiem, bet "Amkar" ar 25 punktiem 25 spēlēs ieņem 12.vietu 16 komandu konkurencē.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!