Foto: Zigismunds Zālmanis (NIKON)
Latvijas futbola izlases kapteiņa Kaspara Gorkša pārstāvētā Vulverhemptonas "Wanderers" komanda sestdien cieta neveiksmi arī pēdējā Anglijas otrās spēcīgākās līgas - "Championship" - sezonas spēlē, zaudējot vietu šajā turnīrā.

Aizvadītajā mačā "Wanderers" ar rezultātu 0:2 (0:2) izbraukumā piekāpās Braitonas "Albion" vienībai.

Gorkšs kārtējo reizi "Wanderers" komandas rindās laukumā pavadīja pilnas 90 minūtes, bet abus vārtus mačā guva Kongo futbolists Kazenga Lua Lua.

Sezonas noslēguma kopvērtējumā "Wanderers" ar 51 punktu 46 mačos palika 23.pozīcijā 24 komandu konkurencē, bet vietu "Championship" sacensībās zaudēja trīs vājākās vienības, kas nākamajā sezonā cīnīsies trešajā spēcīgākajā līgā - "League One".

Zīmīgi, ka vēl pagājušajā sezonā Vulverhemptonas klubs spēlēja premjerlīgā.
Kā ziņots, Gorkšs "Wanderers" komandai tika izīrēts februārī no premjerlīgas vienības "Reading". Redingas klubs jau zaudējis vietu premjerlīgā, bet līgums ar to Gorkšam ir arī uz nākamo sezonu.

Tikmēr "Albion" komandas īpašumā ir pagājušās sezonas Latvijas futbola virslīgas labākais aizsargs Vitālijs Maksimenko, kurš pašlaik ir izīrēts Jovilas "Town" komandai un cīnās "League One" pārspēlēs par vietu nākamās sezonas "Championship" sacensībās.

Arī "Albion" futbolistus tagad sagaida pārspēles - vienība 46 spēlēs tika pie 75 punktiem un izcīnīja ceturto vietu "Championship" turnīrā un ar komandām, kas ieņēma 3.-6.vietu cīnīsies par pēdējo ceļazīmi uz premjerlīgu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!