Foto: AFP/Scanpix

"Everton" kluba treneris Deivids Mojess oficiāli nosaukts par sera Aleksa Fērgusona "mantinieku" Anglijas premjerlīgas čempionu "Manchester United" klubā, ziņo britu mediji.

"Everton" vadība ceturtdien apstiprināja, ka Mojess pametīs klubu, kad vasarā beigsies viņa līgums ar "Everton", savukārt "Manchester United" kluba "Facebook" lapā parādījās ieraksts "Sasveicinieties ar mūsu jauno treneri Deividu Mojesu". "Manchester United" gan noliedza, ka līgums būtu oficiāli noslēgts, un pēc dažām stundām šis ieraksts no sociālās vietnes pazuda. Taču vakarā Anglijas čempioni apstiprināja, ka ar Mojesu noslēgts līgums uz sešiem gadiem.

""Everton" apstiprina, ka Deivids Mojess sezonas beigās pametīs klubu," teikts "Everton" izplatītajā paziņojumā. "Treneris vakar vakarā tikās ar kluba priekšsēdētāju Bilu Kenraitu un apliecināja savu vēlēšanos pāriet uz "Manchester United". Priekšsēdētājs pateicas Deividam par lielisko darbu ar komandu kopš 2002. gada Viņš bija izcils treneris. "Everton" vadība nekavējoties uzsāks jauna galvenā trenera meklējumus."

Mojesa vietā varētu nākt "Wigan Athletic" treneris Roberto Martiness vai "Swansea City" treneris Mihaels Laudrups. Arī 36 gadus vecais "Everton" kapteinis Fils Nevils ir izteicis vēlmi pievērsties trenera darbam.

Anglijas premjerlīgas kopvērtējumā "Everton" šobrīd atrodas sestajā vietā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!