Foto: EPA/LETA

Nodokļu krāpniecībā apsūdzētais argentīniešu futbola superzvaigzne Lionels Mesi ir nevainīgs, uzskata Spānijas futbola čempionvienība "Barcelona" vadība.

Kā ziņots, iepriekšējā nedēļā pret Mesi un viņa tēvu Horasio Spānijas finanšu noziegumu apkarošanas prokurori izvirzīja apsūdzību nodokļu krāpniecībā. Tomēr abi apsūdzētie savu vainu kategoriski nolieguši.

"Mēs visi saglabājam mieru," izteicies "Barcelona" prezidents Sandro Roseljs. "Atbalstām Mesi ģimeni, un mums nav ne mazāko šaubu par viņu nevainību šajā lietā."

Apsūdzība pret "Barcelona" zvaigzni un pēdējo četru gadu pasaules labāko futbolistu izvirzīta par krāpniecību vairāk nekā četru miljonu eiro (2,8 miljona latu) apmērā.

"Nezinu, vai mēs juridiski varam aizstāvēt Mesi vārdu, taču domāju par to izrunāties ar juridiskajām institūcijām. Svarīgi, lai futbolists saprot, ka atbalstām viņu it visā," atklājis Roseljs.

Kā ziņots, šā gada sākumā viņš līgumu ar "Barcelona" komandu pagarināja līdz 2018.gadam, ik gadu paredzot 11 miljonu eiro (7,7 miljonu latu) algu. Līgumā tika saglabāta 250 miljonus eiro (175,7 miljonus latu) liela izpirkuma nauda.

Šī bija jau sestā reize astoņu sezonu laikā, kad argentīnietis vienojies par jauna līguma parakstīšanu ar "Barcelona" komandu.
25 gadus vecais Mesi "Barcelona" komandā spēlē visu savu karjeru.
Aizvadītajā sezonā Mesi kluba labā 50 spēlēs guva 60 vārtus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!