Foto: Scanpix
Pašreizējie Anglijas futbola čempioni Mančestras "United" gatavojas iesaistīties cīņā par citas angļu vienības Totenhemas "Hotspur" velsiešu pussarga Gareta Beila iegādi, ziņo izdevums "The Independent".

Jau vēstīts, ka Spānijas vicečempioni Madrides "Real" par Beilu varētu piedāvāt rekordlielu summu - 120 miljonus eiro (84,3 miljonus latu). Tas būtu jauns transfēru rekords, jo šobrīd tāds pieder portugāļu pussargam Krištianu Ronaldu, kurš 2009.gadā no Mančestras "United" uz "Real" devās par 92 miljoniem eiro (64,6 miljoniem latu).

Kā vēsta "The Independent", "United" ar savu piedāvājumu varētu nākt klajā šonedēļ, turklāt "Hotspur" pret Anglijas čempioniem varētu būt pretimnākoši, jo Totenhemas kluba vadība šobrīd kļūstot neapmierināta sarunās ar spāņiem. Turklāt "Hotspur" valdes priekšsēdētājs Daniels Levijs neesot pārliecināts, vai maz "Real" ir nepieciešamie finanšu līdzekļi Beila iegādei.

"United" šosezon tā arī nav spējusi uz komandu atvilināt kādu augstākā kaluma zvaigzni, un Beils tiek minēts kā nākamais kandidāts, ko savas vienības sastāvā vēlas redzēt jaunais Mančestras kluba treneris Deivids Moizs.

Kā ziņots, iepriekš divas reizes tika noraidīts "United" piedāvājums par Spānijas čempionu "Barcelona" pussargu Fransesku Favregasu.

"Hotspur" aizvadīto sezonu noslēdza premjerlīgas piektajā vietā, nekvalificējoties UEFA Čempionu līgai, lai gan sezonas gaitā cīnījās par trešo un ceturto vietu, kas garantē iespēju piedalīties šajā turnīrā.

Neiekļūšana Čempionu līgā radīja bažas, vai Beils komandā paliks arī nākamsezon.

Beils ir viens no pretendentiem UEFA Eiropas labākā futbolista balvai, bet aprīļa beigās viņš otro reizi karjerā atzīts par Anglijas Profesionālo futbolistu asociācijas (PFA) gada spēlētāju. Līdztekus tam velsietis nosaukts arī par sezonas labāko jauno spēlētāju PFA vērtējumā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!